Mål, projekt och förväntningar – 2021

Vi är redo att lämna 2020 bakom och blicka framåt mot ett förhoppningsvis bättre 2021

Vårt 2021 kommer till stor del präglas av vår nya familjemedlem som är beräknad att vilja ut den 22 februari. Personligen gissar jag på att hen dyker upp redan den 20:e men det är min gissning. Vi kommer gå från tre till fyra i familjen (bortsett från katterna) vilket kommer innebära nya utmaningar, en annan vardag, familjedynamik och framförallt ännu mer kärlek! ❤️
Precis som många andra längtar vi till att kunna umgås med nära och kära som vanligt igen och hopppas på att få uppleva det igen under 2021. Vi vill kunna åka till Kolmården och titta på delfinerna med min farmor som aldrig varit där, att våra äldre ska kunna träffa sina barnbarnsbarn, kunna krama våra familjer och vänner, ha kalas och andra firande utan att vara oroliga.
Jag skulle så gärna vilja fylla vår nya familjekalender med massor av roliga aktiviteter!


Det är svårt att veta vad 2021 kommer att bjuda på, världen är lite i limbo och vi får försöka göra det bästa av situationen. Men lite mål och planerade projekt för 2021 har vi iallafall. Det kommer definitivt komma fler under årets gång.

Mål

 • Hitta tillbaka till formen – Jag tänker satsa mycket på att komma tillbaka i form igen efter graviditeten. Bli av med de där extra gravidkilorna och komma igång och springa igen. Som jag längtat efter det efter en höst med foglossning! Framförallt vill jag känna mig stark och smidig igen. Så för att sätta en konkret och realistiskt mål som är lätt att utvärdera tänker jag att jag ska klara av att springa en mil senast 30 september – tider spelar ingen roll. Bara att jag klarar av att springa hela sträckan.
  Joakim behöver inte direkt komma i form på samma sätt som jag men han kommer följa med när jag börjar träna mer. Vi har rätt förutsättningar nu när vi även har fixat så vi har ett hemmagym. Det finns inga ursäkter längre! Jag har gått ner 32 kg tidigare så jag vet att jag kan komma i form och bli av med de extra kilorna om jag går in för det.
 • Skicka iväg mitt manus – under 2020 har jag skrivit på ett manus som jag tänker(hoppas) ska bli en bok. Jag har skrivit, skrivit om, haft testläsare och skrivit om igen. Så ett mål för 2021 är att få iväg manus till en lektör och senare under året även till olika förlag.
 • Fortsätta sälja/sänka – Vi har gått igenom alla våra förråd här hemma, och under 2021 kommer vi fortsätta att göra oss av med saker som vi inte längre behöver, inte använder etc. En del skänks bort och annat säljs. Det är bättre att det kommer till nytta hos någon annan än att det ligger och tar plats hos.
 • Undersöka möjligheter kring eget företag – både jag och Joakim är intresserade av eget företag. Jag vill jobba med att skriva, för det är något som jag verkligen tycker om att göra (och tycker ändå att jag är ganska duktig på det) och Joakim vill jobba med tillverkning, framförallt inom komposit. Men ni kan få ett litet smakprov på saker han gjort.

Projekt

 • Utekök – Det här har vi pratat mycket om sedan sommaren 2020, vi är riktigt sugna på att bygga ett utekök här hemma och under 2021 är tanken att det ska bli av. Vi har bestämt vart uteköket ska vara, nu är det bara resten kvar! Så det kommer bli en hel del funderande och ritande framöver för vår del. Tanken är att uteköket ska byggas under våren/sommaren.
 • Hylla – vi har planerat att göra en hylla som vi ska i vårt “andra” vardagsrum där vi ska kunna förvara barnböcker och liknande. Så den ska tillverkas under året.
 • Bilprojektet – Joakims bilbygge kommer fortlöpa. Han försöker få så mycket som möjligt gjort innan vi får tillökning i familjen. Förhoppningsvis får han den färdig under 2021.

Har ni några mål eller projekt för 2021?

Gott nytt år allihopa ♥️

8 thoughts on “Mål, projekt och förväntningar – 2021

Add yours

 1. Vi får hoppas på att andra halvåret nästa år blir bra. Som jag längtar till att få tillbaka mitt liv nu. Ni har ju en hel del planer och ni kommer säkert nå dom

 2. Tips till han. Gör en demo skicka in till olika bolag inom området de om feedback. Så får han se var det tar honom 🙂

  Men vad roligt att ni vill starta ett företag

 3. Men vad kul att ni har så konkreta mål och planer för året! Så roligt att få höra om era drömmar om egna företag också, ni verkar båda väldigt kreativa!

 4. Verkar som ett väldigt spännande 2021 för dig!! 😀 Hoppas allt går bra med bebis och boken 😀 Vilken typ av bok är det? Älskar böcker!! (svara gärna som kommentar hos mig så jag inte missar svaret)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: