Ännu en omgång och matleverans

Då var det dags igen. Det var inte många dagar som Melissa var frisk. Idag blev hon hemskickad redan vid klockan 7 på morgonen, Joakim lämnar henne kvart i😓 Så det var bara att gå upp och hämta henne när förskolan ringde. Jag hade hoppats att få tid för återhämtning efter helgen men så blev det inte. Istället blev det en ny omgång med snor och hosta.

Som ni kanske förstår så har det inte alls hänt mycket här idag. Jag har inte haft så mycket ork och inte Melissa heller för den delen. Vi kom iallafall ut på en liten promenad så jag kunde posta mitt graviditetsintyg till försäkringskassan. Gardiner till vår tränings/gardinstång är beställda😊 Idag kom även mitt paket frånmatsmart. Beställde av dem förra veckan för att fylla på förrådet lite här hemma. Det blev bland annat lite knäckebröd, sockerfri saft, schampo till Melissa och lite godsaker. De hade även riktig billig saffran så det blev några påsar. Perfekt att ha inför julbaket!

Imorgon ska Joakim vara hemma med mig och ta hand om Melissa så att jag kan vila lite. Vilket är välbehövligt! Sömnen har varit katastrof de senaste nätterna och mina fogar gillade inte alls att åka fram och tillbaka till Jönköping i lördags 😓 Men efter min vilodag imorgon så känns det förhoppningsvis bättre 😊

14 thoughts on “Ännu en omgång och matleverans

Add yours

  1. men fy så tråkigt att Melissa blivit snorig och dålig igen…förstår verkligen att det kan bli lite frustrerande när du behöver din vila. Skönt att Joakim kan ta hand om henne i morgon så du får lite vila då i alla fall. Perfekt att kunna beställa hem en del från matsmart och bra att passa på att fylla på i förråden.

  2. Tråkigt att Melissa blivit sjuk igen. Det är den tiden nu. Kul med en beställning. Har aldrig köpt därifrån men förstår att de har mycket bra och till bra priser 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: