Lång dag och ny säng

Idag var Joakim tillbaka på jobbet igen och jag och Melissa ensamma hemma. Hon hade tydligen bestämt sig för att ta sovmorgon så jag fick tillslut väcka henne vid 8.30 för då ville jag äta frukost 😅

För dem som var intresserade av receptet på saffranssnittarna så finns det här. För oss blev det en lugn morgon och resten av dagen har löpt på med massa lek, sång, en kort promenad och mys i soffan framför Greta gris 🐷 Någon tupplur ville hon inte ha på dagen, dock lyckades jag slumra under tiden som hon tittade på tv. Man får ju ta tillfället i akt när hon ändå är lugn. Idag har hon knappt snorat alls vilket är skönt för då kanske hon kan gå tillbaka till förskolan på måndag, och på måndag har hon även sitt första tandläkarbesök! Det ska bli spännande för jag har ingen aning om vad man gör vi det besöket 😅

Som jag skrev igår blev det en lång dag själva eftersom Joakim hade en del ärenden att göra efter jobbet. En tur till sortergården, lite olika butiker och framförallt köpa en sängstomme och madrass till Melissa. Vi hittade en billig och bra sängstomme från Mio på blocket som vi bestämde oss för att köpa. Madrassen fick bli en ny från Ikea. Nu ska vi bara göra ett skydd så hon inte kan rulla ut ur sängen.

Hon verkar redan gilla sin nya säng då hon började leka med den och sitt nya lakan så fort det stod på golvet😅

Melissa har varit igång mellan 8.30 och 19.20 idag så jag tror verkligen hon kommer att sova gott inatt! Jag är i helt slut i soffan tillsammans med Joakim och ska snart kolla på Dash & Lily på Netflix, har ni sett den serien? 😊

11 thoughts on “Lång dag och ny säng

Add yours

  1. Det verkar som att ni fick en ganska mysig dag utan pappa i alla fall =) Skönast när alla är tillsammans. Ingen vill väl byta ut en dag med Greta Gris och lillälsklingen om man inte måste.
    Du måste berätta hur det går hos tandläkaren sen!

  2. Ni har verkligen fått mycket gjort idag. Precis som Melissa så tog jag med sovmorgon idag. Det var så skönt. Hoppas hon sover skönt i sin nya säng 🙂

  3. Tack för receptet. Dom såg verkligen ljuvliga ut. Mitt barnbarn älskar Greta Gris och börjar nästan tröttna på det nu.

  4. Vad skönt att ni fick lite sovmorgon 😄
    Perfekt att hitta saker på Blocket. Har sålt mycket möbler där, det är så smidigt 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: