Bästa vänner

Idag tog både jag och Melissa sovmorgon, sömn som vi både verkade behöva 😅 på förmiddagen har Melissa och jag packat inför att vi ska åka till mina föräldrar idag, eller snarare jag har plockat fram och hon fått lägga i väskan. Man måste ju samarbeta eller hur? Både hon och katterna var även ivriga när jag flyttade in madrassen och sänglådorna till det andra sovrummet. Tanken är att vi ska sätta ihop Melissas nya säng på söndag när vi är hemma igen och dem grejerna var lite i vägen. Sängstommen får vi flytta på söndag, jag klarar inte av att flytta den själv just nu. Hade jag inte haft min gravidkula och foglossning så hade det inte varit några problem 😊

När jag höll på ute i köket så hörde jag att Melissa stängde dörren till sitt rum. Efter det gått ett tag så bestämde jag mig för att kolla vad hon höll på med. Där på golvet låg hon tillsammans med Bamako. Eller “Bamkoko” som Melissa säger. De där två håller ihop i vått och torrt och jag måste verkligen säga att jag beundrar Bamakos tålamod! 😊

Men nu är allt packat inför att vi ska åka till mina föräldrar. Tanken var först att vi skulle lämna Melissa hos dem och åkt vidare till Helsingborg för att ha en weekend bara Joakim och jag. Men nu blir det ju inte så med tanke på pandemin. Istället kommer vi också vara hos mina föräldrar och ta en utflykt istället. På så sätt får vi lite egentid iallafall, och Melissa får spendera tid med sin mormor och morfar. Nu väntar vi bara på att Joakim ska komma hem så vi kan åka 😊

16 thoughts on “Bästa vänner

Add yours

  1. Vilken mysig bild =) förstår att hon är ivrig att få upp sin säng. Hon är ju stora damen nu ju och ska bi stora syster snart.. Kul med en lite roadtripp ha det så mysigt hos dina föräldrar

  2. Katter är underbara djur och bra sällskap till barnen….helt underbar bild tycker jag. Tråkigt att ni inte kunde åka till Helsingborg men tacksam för att ni tar ert ansvar i Pandemin och ändrar era planer. Det blir säkert bra det också

  3. Vilken jätte mysig bild! Hoppas ni får det super, skönt med lite miljöombyte även om det inte blev riktigt som ni tänkt er från början!

  4. Så härligt med husdjur och barn och särskilt katter för de är så tålmodiga, jättesöt bild och vad kul med en ny säng för liten och ett besök hos dina föräldrar. Hoppas att ni får en trevlig helg

  5. Ja katter och deras tålamod. Våran ena vill vara nära Thea även om hon sliter i honom och ska kramas hela tiden. Och ja säger åt henne hela tiden om att vara försiktig och att hon inte får vara dum. Mysigt med lite egen tid ändå. Hoppas ni får en fin helg hos dina föräldrar 🙂

  6. Vad mysigt med en helg hos föräldrarna 😊 Förstår att det inte är lätt att göra saker med foglossning.
    Vad söta de var tillsammans 😄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d