Lite egentid i Jönköping

Igår åkte vi ned till mina föräldrar utanför Jönköping. Det blev en senare kväll än vad jag trodde att jag skulle orka men ibland försvinner bara tiden när man sitter och pratar och har det trevligt!

Idag började vi med mysig gemensam frukost innan jag och Joakim begav oss in till Jönköping för lite egentid för bara oss två. Vi började men en snabbrunda på A6 då Joakim inte har varit där sedan det byggdes om. Vi där ganska så direkt efter det öppnade så det var inte alls mycket folk. Sen tog vi oss vidare och tittade lite på den nyare modellen av den bilen vi har. Det var inte alls stor skillnad så vi har inte direkt något sug av att byta bil än 😅 Efter det tog vi oss ned och gick lite i centrala Jönköping, det har inte hänt så mycket sen vi flyttade därifrån. Det var en frisk och trevlig promenad men mina fogar tackade verkligen när vi satte oss ned för lunch. Vi tog en helgmeny på Aqua som serverade snitzel med stekpotatis och chokladmousse till efterrätt. Väldigt gott, mycket mat och mycket prat! Riktigt skönt att bara få vara vi två och inte samtidigt behöva vara “mamma” och “pappa”.

Vi kände oss rätt nöjda efter lunchen. Det är lite svårt att hitta på saker i en stad man känner så väl så det inte finns något nytt att upptäcka samtidigt som jag är gravid och har problem med foglossning! Det var riktigt skönt att få lägga sig i en av mina föräldrars soffa och bara slappna av sen.

Under tiden som vi var borta då fick Melissa underhålla mina föräldrar. Det har hoppats i vattenpölar, busats, promenerats och byggts med klossar.

En riktigt trevlig dag helt enkelt med massor av prat och skratt! Det var välbehövligt, både att vi fick egentid men också att vi fick komma ifrån hemmet och umgås med mina föräldrar♥️

Nu är vi hemma igen, även om det är skönt att komma iväg så är det ändå skönare att komma hem till sitt igen. Sova i sin egen säng 😍 och vi har även lite andra planer för imorgon så det är skönt att komma ikväll och bara få koppla av!

19 thoughts on “Lite egentid i Jönköping

Add yours

  1. Vad skönt att ni fick vara “bara ni” det betyder så mkt när man har småbarn. Jag antar att dina föräldrar gärna ville vara med sötnosen <3 Var där mkt folk i affärerna? Jag har inte vågat mig ut :/

  2. I kyrkan jag tillhör talar våra ledare ofta om hur viktigt det är att fortsätta gå på dejt utan barnen, att ha tid för varandra, att se varandras behov och önskemål och inte låta barnen ta över hela livet. Jag tror att de har rätt och att det är viktigt att göra som ni gjorde…det behöver inte vara flera dagar eller så utan några timmar då och då. Fortsätt med det.

  3. Man måste få vara vuxen ibland också. Det är så viktigt. Min ena dotter är ensamstående mamma på heltid, då pappan inte haft henne på långt över ett år. Därför vi har henne så ofta, då jag vet hur viktigt det är att bara få vara vuxen, kunna äta lite mat, gå och handla eller titta på tv själv. Jönköping är en så mysig stad tycker jag,

  4. Så härligt att komma iväg och träffa föräldrarna och få egentid utan barn, såg ut som god mat också, alltid bra när man kommer iväg lite och ser lite annat

  5. Jag tycker att det låter som en jättemysig helg! Att bara kunna sitta ner och prata med föräldrarna en hel kväll och sedan strosa på stan med sin kärlek och förena lite nytta med nöje. Hoppas inte fogarna bråkade allt för mycket med dig efteråt.

  6. Kul att komma till Jönkan en sväng. Det är ju en fin stad 😁 Kan tänka mig att det hänt mycket här om man inte varit här på ett tag, de grejar hela tiden. Och A6 har förändrats än hel del. Är inte jätteförtjust i hur det är nu för tiden faktiskt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: