Melissas nya säng är på plats

Sista dagen denna vecka. Jag har varit helt slut efter gårdagen och knappt kunnat röra på mig. Joakim fick åka och handla mat medan jag och Melissa var hemma. Efter det kom det en kille och tittade på Joakims cnc-fräs och eventuellt kommer han att köpa den, vilket känns positivt. Jag har hållt mig mestadels i soffan förutom lite matlagning och kort promenad runt kvarteret för att få lite frisk luft. Men jag har underhållit mig med serier och korrekturläsning 👍

Sängen på plats

Idag flyttade vi in sängen i Melissas rum och gjorde iordning den. Den passade riktigt bra! Så vi får se hur bra hon sover i inatt 😊 Joakim har även fixat ett skydd som hindrar att hon ramlar ur, dock satt inte det på när bilden togs.

Så nu har spjälsängen fått flytta in i det andra barnrummet och snart kommer det lite mer inredning dit in också 😊

20 thoughts on “Melissas nya säng är på plats

Add yours

  1. Men så fint Sessan får då!!! Vad skönt att du lyssnade på kroppen och faktiskt vilade! Ibland är det det man behöver!

  2. Gud det som är så kul – att möblera och fixa och trixa! 😃 vad fint det blev, nästan så man själv vill lägga sig där ju. Hehe.

  3. Hoppas att hon sov bra i sin nya säng, de där sängarna är bra att ha och håller bra..inte kul när det är jobbigt med graviditeten, hoppas det känns bättre snart

  4. Skönt för dig att kunna vila lite. Vad bra det blev med sängen. Vilket fint rum hon har 😍

  5. Stor tjej – stor säng 🙂 Hoppas det gick bra för henne att sova i den. Så mycket enklare med en vanlig säng som man kan ligga i tillsammans med barnet och tex läsa innan de ska sova.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: