Adventssljusen är uppe

Till skillnad från gårdagen så har det faktiskt hänt lite saker här hemma idag 🙂 Tvätt, disk och allmänt plock är fixat. Jag har även dammat av min gitarr som jag inte använt på flera år, men det kommer en som kanske ska köpa den ikväll då vi behöver platsen. Jag har varit iväg och hämtat gardinerna jag beställde till vår egentillverkade gardin/träningsstång. Ett separat inlägg kommer om det sen när vi fått upp dem eftersom det i sig kommer vara ett specialprojekt😅

En stor del av dagen har även gått åt till att läsa igenom mitt senaste skrivprojekt, vilket inte var helt lätt när det var två pälsbollar som ville ha uppmärksamhet 😅

Även om det är en vecka kvar till första advent så kom adventsljusstakarna upp i fönsterna idag. Tycker det är så mysigt med alla ljus i alla fönster nu när det är så mörkt ute! När jag ändå var inne och rotade i den stora garderoben åkte även adventsljusstaken fram🕯️Men detta året känns det som att man verkligen behöver fokusera på det positiva och det man mår bra av så idag fick lite pynt allt åka fram 😊

Det finns säkert dem som tycker det är för tidigt att plocka fram adventspyntet men då får de tycka det. Vi myser för fullt här hemma med pyntet på plats. Nu när man ska hålla sig hemma så är det ju extra viktigt att man trivs 🙂

17 thoughts on “Adventssljusen är uppe

Add yours

  1. Håller med dig, speciellt i år tycker jag att man ska göra precis som man vill för att trivas och må bra! Är sugen på att beställa någon uteslinga för att ljusa upp i trädgården också i år.

  2. Detta är första gången någonsin som jag faktiskt ser framemot lite juldekorationer. Det är det enda vi har att se framemot ju 🙁

  3. Åh vilka söta små katter ni har hemma😍Jag är mer en hundmänniska men dessa katter var söta. Klart de vill mysa lite nu när de får chansen 🙂

  4. Har likadana adventsljusstakar som du fast jag har ett annorlunda ljusfat, har också plockat fram pyntet och tycker det är mysigt, katter är söta men de kan vara kjelsjuka ibland..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: