Julkänsla i hallen och nästa veckas planer

Idag mådde jag betydligt bättre än igår. Så efter veckohandlingen och lunchen var avklarad så tog hel familjen en liten tur i skogen. Ren lyx att ha den bakom huset! Det var riktigt skönt att komma ut och njuta av solskenet. Det har varit en bristvara de senaste dagarna. Dock kändes det som att vi skulle blåsa bort ibland. När vi var i skogen så passade jag även på att samla ihop lite granris, kottar och mossa för att kunna pyssla ihop en liten julkorg till hallen. Melissa fick plocka kottar och lägga i påsen och det kom hem betydligt fler än vad vi behövde. Men de kommer nog till användning dem också. Självklart fick det bli en tur till lekparken också så Melissa fick leka av sig lite.

När vi kom hem så fixade jag till den lilla korgen. Det fick även flytta in två små tomtar i korgen. Så nu har det första julpyntet hittat fram, trots att det bara är slutet av november. Trevligt med lite julkänsla i hallen!


Planer för nästa vecka:
– Hämta ut paket
– Åka till stan och handla de sista julklapparna
– Fixa julkort
– Träna styrka minst två gånger
– Rensa ut Melissas kläder som börjar bli för små
– Baka lussekatter
– Fixa i det andra barnrummet

Har ni några planer för nästa vecka?

16 thoughts on “Julkänsla i hallen och nästa veckas planer

Add yours

  1. Så söt den där lilla julkorgen blev….i år får det bli som det blir med julen och att den flyttar in lite tidigare än vanligt. Skönt att du mått bättre idag ändå. Sol skulle jag också önska lite mer…

  2. Vad skönt att komma ut, tur att du mådde lite bättre så att du orkade. Jag köpte min första julgrej igår. Nu börjat det ju verkligen närma sig.

  3. Kul o va lite i skogen det var ett tag sen jag tog långpromenad men vart så mkt men det var bra du påminde mig om skogen för det är så fridfullt o härligt 🙂

  4. Jag har faktiskt inte börjat julpynta än brukar vänta till veckan då första advent är. Så mysigt att vara ute i skogen det är så härligt 😍

  5. Bra att du känner dig lite piggare, härligt med julpyssel..Här är vi redan klara med julpyntandet eftersom lilla dottern fyller 1 år nästa helg när vi brukar julpynta..Så fint det blev, är toppen att gå ut i naturen och plocka lite som behövs

  6. Jag har också lite smått påbörjat att plocka fram julen, några pynt här och där så att jag inte chockar familjen med all jul😅 till helgen får granen komma upp -men till mitt försvar, det brukar ta mig 2-3 omklädninhar innan jag får till det 😅

  7. Vad mysigt att gå i skogen. Smidigt att ha så nära. Visst blir det fint att plocka in lite från naturen och pynta med 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d