Negativt och positivt

Idag har det verkligen inte varit min dag. Jag har spenderat i stort sätt hela dagen i soffan med molande ryggvärk, illamående som inte vill ge med sig, huvudvärk och helt slut i kroppen. Idag är det inte alls en rolig dag att vara gravid 😓 Men det är bara 93 dagar kvar till beräknat födelsedatum så det är ju inte så hemskt långt kvar 😅

Men om vi går till lite positiva tankar istället så har min kära man varit så snäll att städa ur kylskåpet. Under den här graviditeten har kylskåpet varit min ärkefiende, jag har inte kunnat öppna kylskåpet utan att må illa. En rejäl städning lär ju hjälpa lite iallafall 🙂

Jag har även gått med i en facebookgrupp där man kan söka testläsare för att läsa ens texter. Så nu har jag skickat mitt manus till två personer som ska läsa det och ge sina åsikter, vilket känns väldigt spännande och skräckinjagande. För att inte tala om hur otålig man blir då man vill ha kommentarerna i samma stund som man skickat manuset 😅 Det återstår att vänta och se vad de tycker!

För att fortsätta på det positiva temat så kan jag säga att vi har köpt/tänkt ut nästan alla julklappar, vilket är så skönt! Tycker verkligen inte om att behöva stressköpa något i sista minuten 😊

16 thoughts on “Negativt och positivt

Add yours

  1. Usch det är verkligen baksidan av att vara gravid, vilken tur att set kommer ett älskat knytet sen. Snäll mannen din är, han får vara rädd om dig. Kram

  2. Usch så tråkigt att må så dåligt, hoppas det känns bättre! Skönt att nästan vara klar med alla klappar, jag är också en bit påväg. Man vill ju att det ska bli bra:)

  3. Rensa kylskåpet skulle jag med behöva göra. Får se om det blir av imorgon. Vad har du tänkt göra med manuset när du har fått tillbaka deras kommentarer? Ska det bli en bok 😀

  4. Tur allt det du beskriver är övergående. Det måste vara så jobbigt att vänta på då någon ska bedöma ens manus, Hoppas du får bra kritik iaf.

  5. Vad skönt att ha kommit en bra bit på vägen med julförberedelserna! Har inte köpt en enda julklapp ännu och börjar känna mig lite småstressad. Fast det är ju bara att börja beställa, för det mesta ska jag nog ändå nätshoppa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: