En tur på stan och fruktstund

Idag vaknade jag upp med träningsvärk i rygg och axlar. Gårdagens träning tog ganska bra kan jag säga 😅 Idag var det en shoppingtur på schemat så det var bara att gå upp, äta frukost och göra sig klar för att åka.

Det blev ett par stopp idag. Tanka bilen, hämta ut paket och sedan bar det av till Linköpings innerstad. Jag tajmade riktigt bra dessutom så jag kom till två butiker precis när dem öppnade så jag var ensam kund där inne. Jag visste precis vad jag skulle ha så det gick snabbt i alla butiker så jag var hemma till klockan 11 igen 😊 Även om man ska hålla sig hemma och undvika andra så var det faktiskt väldigt skönt att komma ut och få ha lite social interaktion med andra än de andra två här i huset. Även om det bara var lite kallprat med den i kassan 😅

När jag kom hem fick det bli soffläge för min del tills det var dags att hämta Melissa. Då passade jag på att skriva adresserna till julkorten och beställde hem lite kläder till Melissa som var på rea 🙂

Joakim passade på att också köra en shoppingtur efter jobbet. Så nu har vi fixat alla julklappar, kanske får komplettera någon 😊 Så nu har vi några julklappar att slå in framöver. Medan Joakim var på sin shoppingtur så passade Melissa och jag på att ha en fruktstund.

Imorgon förberder jag mig för en lugn dag utan några planer för att vila upp kroppen efter dagens bravader.

10 thoughts on “En tur på stan och fruktstund

Add yours

  1. Jag tycker det är så bra när man vet vad man ska ha så man bara kan hämta det. Snabbt och enkelt. Och skönt att få komma hemifrån en liten stund 🙂

  2. Härligt att du redan är klar med klapparna. Jag har inte ens börjat men det gör jag typ aldrig förrän i december, tycker att det ska vara julstämning osv när det görs. Så skönt att hänga på låset och få butikerna för sig själv

  3. Så brukar jag också försöka göra, att jag är tidigt på stan då det inte är så många där, bra att passa på nu när man pluggar med, att man kan gå ner då de öppnar så man inte är det är så många där. Skönt att du hittae det du skule ha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: