Kattsällskap och tomtarna har flyttat in

Idag fick det bli en lugn dag eftersom kroppen var riktigt sliten efter gårdagen. Robotdammsugare har fått köra runt och jag har städat ur några av kökslådorna. Mestadels har jag hängt i soffan för att låta fogarna vila. Ibland blir jag så trött på denna smärta men jag får fokusera på att det snart är över.

Bamako har försökt ta sig in i förskolan flera gånger denna vecka när Joakim lämnat Melissa. Hon har ställt sig upp mot deras dörr och kikat in och jamat. Melissa är överlycklig att Bamako följer med henne. Tydligen går hon in på förskolans gård ibland om dagarna med och kollar omkring. Hon är full koll på vart Melissa är om dagarna iallafall 😊

Tomtarna har flyttat in

Jag har under dagen även plockat fram lådorna med alla tomtar. En del har hittat sina platser i huset och en del står fortfarande på köksbordet och väntar på att komma på plats! Melissa flyttar runt tomtarna lite här i huset så man vet aldrig riktigt vart man hittar dem. Det är som att ha en liten Nisse som springer runt i huset och flyttar på saker. Nu är det bara julgranen kvar men den får vänta tills nästa vecka.

Imorgon blir det att fixa pepparkaksdeg i för helgens pepparkaksbak. Eventuellt måste Joakim jobba på lördag eftersom de har mycket på jobbet just nu, tråkigt nog. Det hade varit trevligt och skönt att ha honom hemma med mig och Melissa. Men det återstår att se imorgon hur det blir.

17 thoughts on “Kattsällskap och tomtarna har flyttat in

Add yours

  1. Katter är så fantastiska. Min första katt följde mig alltid till bussen, och då jag slutade stod han och väntade på mig. I morgon kommer allt julpynt och gran upp hos mig.

  2. Jag gillar jultomtar, plockade fram mina i november, samlar på såna så har ganska många olika, blir fint, trevligt med pepparkaksbak också, särskilt barnen brukar uppskatta det.. katter är härliga och vill gärna följa med överallt

  3. Men såå kul med katten! Förstår att Melissa tycker att det är jätteroligt att se sin kompis när hon är på förskolan!
    Också kul att hon flyttar runt på tomtarna. Spännande varje gång du kommer in i ett rum alltså 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: