Goddag gravidhjärnan och massproducering

Nu har gravidhjärnan fått sitt grepp!

Idag var det ett besök hos barnmorskan på schemat.Jag hade sagt till Joakim att jag ville ha den lilla bilen då jag tycker jag den är smidigare att ha i parkeringshuset.När jag skulle förbereda mig för att åka så hittade jag inte min bilnyckel. Jag letade igenom jackor och väskor men hittade den inte. Då tänkte jag att jag kan ta Joakims bilnyckel istället och tar den ur hans korg. Funderar på vart min bilnyckel kan vara, och sedan fixar jag det sista för att komma iväg. När jag ska börja ta på mig ytterkläderna inser jag att jag inte har Joakims nyckel! 😅 Går tillbaka till hans korg – den ligger inte där. Går igenom alla rum jag varit i men hittar den inte någonstans, kollar väskorna och jackorna jag varit och rotat i, kryper runt på golvet ifall den ramlat men utan någon lycka 😅 Ringer i lite smått panik till Joakim och undrar om han har sett min nyckel, vilket han inte har men han säger att jag kan ta hans nyckel istället 😅 Ni kan nog tänka er att han skrattade rätt bra åt mig när jag sa att jag tagit hans nyckel men lyckats tappa bort den på typ 2 minuter! Jag går igenom alla ställen igen samtidigt som jag pratat med honom och han kommer med förslag på vart den kan vara. Tillslut säger han att jag ska kolla kring hans korg igen. Jag gör det, men den var inte där. Då tittar jag i min korg när jag ändå står där. Där ligger nyckeln! Jag hade lagt den i min egna korg 😅 Snacka om att jag är vimsig just nu, kommer knappt ihåg vad jag gjorde för 5 minuter sen!

Men jag hann in till barnmorskan med hela 3 minuter till godo 😉 Alla värden såg riktigt bra ut, blodtrycket låg till och med lägre än det brukar på 90/65 och hjärtljuden låg på 150slag/min och magen har växt 4cm sedan förra besöket för cirka en månad sedan. Så allt ser bra ut! När jag kom hem kom jag på att det regnade när jag var inne i stan sist och vips där i jackfickan låg mina nycklar! Så nu är det mysteriet löst😂

Massproduktion på gång

Annars har dagen flutit på med en kort promenad, ett långt telefonsamtal med mamma och lek och bus med Melissa 😊 Eftersom vi fick filament i måndags har det även massproduceringen av våra hängen till gardinerna återupptagits. Joakim har ritat dem i CAD och jag behöver bara skriva ut dem med 3D-skrivaren. Så det blir några turer in till kontoret varje dag för att starta en ny utskrift. Men i helgen kommer gardinerna upp😊 Vi har testat hängarna och de funkar precis som de ska!

Ikväll blir det att kolla på hela Sverige bakar och det kanske försvinner någon fudge under det programmet! 😉

20 thoughts on “Goddag gravidhjärnan och massproducering

Add yours

  1. Åå det där minns jag.. Eller inte. från mina graviditer😅😂 visst är det kul med 3D printer. Min man har 3 st och han älskar när jag ber han skriva ut något till mig i den😅

  2. Ibland blir man ju rädd för sig själv 🙂 Tur att allt löste sig med nycklarna!
    Så spännande med en 3D-printer! Har aldrig testat det. Så coolt att ni skriver ut era egna gardinkrokar!!

  3. Nu är jag ju inte gravid men jag känner igen mig. Jag brukar med få leta efter nycklar eller annat som jag ska ha som jag har lagt på bra ställen😂

  4. Haha det med nyckeln känner jag igen. Var dock bara så när jag var gravid. Men skönt att alla värden var bra 🙂

  5. Du beskriver ju mig där hihi. Du kan skylla på graviditeten. Vad ska jag skylla på??? Ju mer stressad man blir, ju svårare att tänka logiskt. Har du hittat din nyckel än?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: