Dejtkväll, sortering och en fräs är såld!

I lördagskväll så körde jag och Joakim dejtkväll här hemma. Under tiden som Melissa åt kvällsmat med mig som sällskap så lagade Joakim mat. Vanligtvis brukar vi äta tillsammans alla tre men det blir oftast inte att man kan sitta i lugn och ro så länge 😅 så när Melissa ätit kvällsmat och lagt sig för natten så åt vi hemgjord plankstek och nyttig glass gjord på hallen och banan 😍

Riktigt mysigt att få sitta och äta i lugn och ro och bara prata vi två! Efter det blev det att kolla på en bra film😊 En riktigt mysig dejtkväll helt enkelt!

Fräsen är såld!

Idag har Joakim varit hemma och därmed även Melissa. Joakim fick ta ledigt för att idag skulle Schenker komma och hämta upp hans cnc-fräs som han sålt. Så nu är den är på väg till den lyckliga köparen och Joakims hobbykonto är betydligt rikare. Nu kan han betala tillbaka lite av det han “lånat” från hushållskassan 😉 Han är dessutom överlycklig över att han fått mer plats i garaget. Han säger att han inte ska köpa en ny fräs förens han har byggt klart bilen, får väl se om han håller det 😅

Sorteringsprojekt

Vi har kollat på “Get organized” på Netflix, och man blir ju extremt sugen på att sortera och organisera om här hemma. Igår bestämde vi att vi ska göra slag i saken. Så idag har vi gått runt i våra tre olika förråd och kollat över lite för att få lite grepp om situationen och hur många genomskinliga lådor vi kan behöva tänkas köpa. Det kommer bli en hel del 😅 Vi fick även ett litet ryck nu på kvällen och plockade ut lite saker som vi vet att vi vill skänka eller sälja. Bland annat ska vi skänka en påse med kattleksaker som våra katter aldrig använder till ett katthem, och under kvällen kan det nog komma upp en och annan annons på Tradera 😉 Man kan undra om vi har tagit oss vatten över huvudet?😅

12 thoughts on “Dejtkväll, sortering och en fräs är såld!

Add yours

  1. Jag som är mitt uppe i rensningstagen säger go go go!!! Det är ju såå befriande att slänga och skänka! Jag tar dock lite i taget, vilket säkert hade stressat vissa som velat bli klara direkt. Det vill jag också egentligen, men det får inte bli ett övermäktigt projekt, så jag tar lite i taget när jag har tid och energi!
    Såå mysigt med en date! Vi hade eg som mål att ha en date i månaden, att gå ut och äta bara vi två, under detta året. Men nja.. Corona kom och ställde till det så vi får väl ta nya dejtingtag nästa år!

  2. Oj nu blir jag ju hungrig när jag ser planksteken. Så gott det ser ut😍Kan tänka mig att det var så gott. Vad blev det för film? 🙂

  3. Såg ut som en trevlig middagsdejt, maten såg god ut..ja , rensa är bra för då får man mer plats till annat hemma, men när man väl börjat är det svårt att sluta..man hittar saker överallt som man vill rensa bort

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: