Första förrådet avklarat

Som en del av er vet så har vi dragit igång ett projekt att rensa och skapa ordning i våra förråd. Vi har två förråd inne i huset och ett stort förråd ute i garaget. Igår var Joakim på Ikea och köpte ett stort antal plastlådor i olika storlekar. Så idag tog vi tag i det första förrådet inne, det som vi kallar garderoben.

Vi tog ut allt från garderoben. Vi skapade en sälja och en slänga låda så vi kunde sortera saker lite lättare. En del saker insåg vi skulle vara bättre att ha på andra ställen i huset. Så saker sorterades och vi kategoriserade saker utefter användningsområde och säsong. De placerades på hyllorna utefter hur ofta vi behöver ha tillgång till det som är lådorna. Varje låda fick även en etikett så det lätt går läsa vad som ska vara i.

Visst blev resultatet bra?🙂 Det blev till och med en hylla över! Och det är så mycket ljusare och trevligare med genomskinliga plastlådor.

Nu är det bara två förråd kvar!

18 thoughts on “Första förrådet avklarat

Add yours

  1. Oj vilket stort jobb ni gjorde. Men det ser verkligen fint ut i garderoben nu efter att ni har rensat. Kul att även Melissa hjälpte till… 🙂

  2. Är ju både bra och roligt när man väl kommit igång att fixa förråden, är ju skönt när man är klar och man blir nöjd för att det blir mer plats över

  3. Ännu en gång blir jag avis på dina förråd. Hade också velat ha sån ordning och reda hemma. Tror det skulle kännas extra skönt nu när man har så mycket hemmatid. Starkt jobbat av er!

  4. Yeay bra jobbat! Så skönt att göra ett sånt projekt ihop. Det funkar inte här, ha ha! Min man slänger ALLT! Jag sparar nog lite för mycket… Tycker att det är jobbigast med allt det där som ska flyttas till något annat ställe, om det inte är ett självklart ställe. Lätt att det bara blir ståendes..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: