VAB och plastlådor

Den här dagen blev inte alls som jag planerat. Joakim kom in till mig precis innan han vanligtvis går med Melissa till förskolan och berättade att hon hostat en del nu på morgonen. Så det var bara att höra av sig till förskolan och gå upp. Mycket tidigare än jag brukar, och det här inte blivit mycket sömn under natten heller så jag var lagom trött 😴 Men det var bara att göra det bästa av situationen. Det fick bli en mysfrukost för Melissa och mig. De skulle haft ett litet luciafirande på förskolan idag vilket var tråkigt att hon missade. Men hon fick vara julklädd här hemma och hon fick även mumsa på lite russin så det gick ingen nöd på henne 🎄

Tjuven är framme 😅
Gott med russin 🙂

Melissa hostade lite under förmiddagen men sedan har det varit lugnt. Vi kände att vi ändå gjorde rätt beslut att hålla henne hemma idag för säkerhets skull. Förskolan hade förmodligen skickat hem henne tidigt om vi hade skickat dit henne, och det kändes bara dumt att skicka dit henne. Men hon kan säkert gå dit på måndag igen 😊

Joakim fick åka själv på shoppingturen idag. Det blev bland annat en tur till Ikea för att handla plastlådor till förråden. Nu ska här bli ordning! Ut med alla flyttlådor och in med plastlådor så det går att de vad lådorna innehåller. Så i helgen kommer det sorteras slängas, kategoriseras och fixas i ett av våra förråd 🙂

Vad är era helgplaner?

19 thoughts on “VAB och plastlådor

Add yours

  1. Det är väl bra att kunna hålla henne hemma ifall man är osäkert. Rätt beslut. Vi ska också iväg och shoppa lådor för att röja i vårt förråd. 🙂

  2. Låter ändå som hon fick en mysig dag med dig hemma. Själv gilla jag inte russin men hon ser verkligen ut att tycka om det. Vilken fin julgran ni har 🙂

  3. Plastlådor är guld värt….jag har hittat fantastisk bra på dollarstore, stora med delbara lock så man lätt kommer åt vad man vill…. och ute måste vi ha allt i täta plastlådor för att inte riskera musangrepp på sakerna.

  4. Så fina kläder hon har på bilderna, trist att hon missade förskolan men hon är nog glad att ha fått vara hemma och mysa med mamma istället. Precis såna lådor ska vi också inskaffa i helgen eftersom vi behöver fler till förrådet..lycka till med förrådsfixandet..

  5. Jag älskar att organisera och orda så att jag vet exakt vart jag har saker.. Är så himla glad för vårt förråd och ordnar pöompö med plastlådor för mer ordning👏

  6. Skönt att det inte verkar bli något mer med hostan. Håller tummarna!
    Å så skönt att få ordning i förråden! Drömmen! Älskar att se sådana program på tv, ha ha! Du får visa bilder på er ordning sedan så att jag kan bli lite mer inspirerad 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: