Julgran och första tandläkarbesöket

Igår kom julgranen upp här hemma. Den fick bli enkelt pyntad i år med platskulor och glitter. Enkelt och fint om du frågar mig. Än sen länge har Melissa inte snott någon kula från trädet, däremot har hon satt dem i gungning då och då 😅 Riktigt mysigt att julgranen är uppe men det dröjer tills paketen hamnar under.

Första tandläkarbesöket

Idag var det första tandläkarbesöket för Melissa. Blev lite orolig att vi skulle behöva ställa in denna gång också. För två dagar sedan sa en av förskolepedagogerna att Melissas näsa runnit lite under dagen och att vi skulle ha uppsyn på det. Men efter det har det varit något snor varken hemma eller på förskolan så det var ett falskt alarm, tack och lov!

Joakim gick hem vid lunch idag för att kunna ta Melissa till tandläkaren. Vi bestämde att ett skulle vara smidigare att han åkte med henne att jag skulle göra det av flera anledningar. Det är obehagligt för mig att åka bil så jag undviker om det går, det är lättare för Joakim att hålla Melissa just nu ifall det skulle behövas och hon kan bli väldigt mammig emellanåt så det skulle vara lugnast om Joakim var med på besöket. Besöket gick bra iallafall. De räknade hennes tänder – 16 stycken. Skönt att det är avklarat 😊

Joakim hade inget emot att få hem tidigare. Han fick mer tid i garaget, det är ju trots allt garagetorsdag. Jag tar däremot en lugn kväll precis som de flesta andra kvällar. Imorgon ska vi ordna de sista julklapparna 🎁

10 thoughts on “Julgran och första tandläkarbesöket

Add yours

  1. Vilken fin gran <3 Vad skönt att ni kunde hjälpas åt med tandläkarbesöket. Det kommer många fler chanser för din del.

  2. Vad mysigt det blir när granen kommer upp 😊
    Skönt att det gick bra hos tandläkaren. Usch, det är inte kul precis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d