Barnmorskan och 6 dagar till jul

Idag blev det en tur in till stan för min del för mitt besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut🙂 Magen växer på som den ska, den lilla krabaten är det full rulle på och vikten håller sig stabil. Jag försöker att inte gå upp så mycket i vikt då det gör att foglossningen blir ännu värre. Så det är skönt att jag inte gått upp något sen det senaste besöket 💪 För den som undrar så är förlossningen beräknad till den 22 februari så det är cirka 2 månader kvar!

Idag måste jag slå ett slag för PostNords app. När jag var klar hos barnmorskan så hörde Joakim av sig och undrade om jag kunde hämta ut två paket åt honom. Han godkände paketen i PostNords app och skickade sedan en länk på QR-koden till mig så kunde jag enkelt hämta ut paketen utan att behöva ha hans legitimation! Otroligt smidig måste jag faktiskt säga 🙂

6 dagar kvar till julafton

Helt sjukt att det mindre än en vecka kvar till jul. För mig känns det faktiskt lite overkligt. Men vi har fixat det mesta inför jul. Julklapparna är köpta och inslagna, julgranen är uppe, planering för julfirandet är i full gång, julbaket är avklarat (kanske blir nog mer – vem vet?). Idag beställde jag även en julklapp via den koden jag fick från jobbet, ett par grillspett från Sagaform. De kommer bli perfekta sen till vårt utekök när det väl är byggt 😅 Så tack för julklappen Fysiologiska Kliniken!

Idag har vi även griljerat julskinkan så imorgon blir det provsmakning i form av skinkmacka till frukost 😍

Ha en fin helg allihopa!♥️

8 thoughts on “Barnmorskan och 6 dagar till jul

Add yours

  1. Lille bebben, vad skönt att allt är bra. Det är så tungt den sista tiden bara.Ja det är verkligen nära jul och idag får jag se till att pussla ihop de sista julklapparna.

  2. Hoppas julskinkan smakade bra, såg god ut. Vad bra att allt är bra med lilla bebben i magen och postnords app ska jag spana in då det lät smidigt och bra.. tack för tipset

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d