Julklapp från jobbet

Det var tur att vi var ute och njöt av solen igår för idag har det regnat i stort sätt hela dagen, så vi har faktiskt satt foten utanför dörren idag. Jag och Melissa har underhållit oss med annat😊 Och fick både hon och jag en tupplur! Bamako skulle självklart också vara med 😅 Jag kan säga att det blev väldigt varmt med både barn och katt på mig! Den ända som inte ville ta en tupplur just då var lillsyskonet som bestämt skulle träna där inne i magen.

Melissa får vara hemma imorgon också då det kommer någon enstaka hostning emellanåt. Det är bättre att vara på den säkra sidan, så får vi se hur vi väljer att göra nästa vecka. Det är planerat att hon ska gå måndag och tisdag på förskolan men vi får se om vi väljer att hålla henne hemma istället nu när läget är som det är. Imorgon ska iallafall Joakim vara hemma också i och med att jag ska till barnmorskan 😊

Julklapp från jobbet
Idag kom det finpost, ett brev från jobbet med en julklapp. Detta året blev det ingen grötlunch på jobbet som jag kunde vara med på, så jag uppskattar verkligen att de skickade hem en julklapp. Som vanligt var det en kod för där man får gå in på en hemsida och välja vad man vill ha till julklapp. De är lite opersonliga men jag gillar dem julklapparna för då kan man själv välja vad man vill ha eller behöver, så man inte får något som bara blir stående i ett skåp någonstans. Och om man inte är i behov av något så finns det alltid någon välgörenhetsorganisation som man kan skänka pengarna till istället. Så nu kommer bara det där lilla kruxet att välja! 😊

Joakim är som vanligt ute i garaget och ikväll så har jag musikhjälpen på tv:n och sitter och skriver för fullt! 👍

15 thoughts on “Julklapp från jobbet

Add yours

 1. Kul med julklapp, Min mamma fick liknande dom fick välja för 800 så hon valde bäddset i satin. Ser ut som dom har mysigt på dig på bilden ❤ ha en fin kväll

 2. Åh man smälter ju lite av bilden på melissa och katten sovandes på dig. Det är så gulligt😍Men förstår att det är varmt. Vad valde du för nått som present/julklapp? 🙂

 3. Alltid kul med julklapp, vi har också fått välja en som de skickar hem på posten, men den har inte kommit ännu..Men alltid roligt med presenter

 4. Jag fick också ett sånt presentkort, så himla kul ändå att man kan välja själv. Vad skönt att ni fortsätter ert mys hemma <3 Hoppas det blir bra snart

 5. Hej en fråga bara, jag undrar bara hur länge du får ha melissa på dagis. Min man är arbetslös så han får bara lämna våran dotter tre timmar nu istället fyra timmar för att minsta arbetsbelastning.
  Ta hans om er
  Mvh
  Johanna

  1. I och med att jag är sjukskriven på 100% så får Melissa vara 100% på förskolan. Men när jag blir föräldraledig för hon bara fyra timmar eller tre om det fortfarande gäller då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: