Solen kikar fram och organiserat kaos

Idag hände det något otroligt – solen kikade fram. Det var varit soligt hela dagen och det kändes nästan som vår då det var åtta grader ute. Jag har lite svårt att greppa att det bara är 8 dagar kvar till jul när det är så varmt ute! Men Melissa och jag kom ut på en promenad efter lunch. Frisk luft och solljus är ju så underbart 🌞 I hopp om att Melissa skulle somna så blev det lite längre promenad än vad jag först tänkt.

Tyvärr hade hon inga planer alls på att somna och jag fick ganska snabbt känna på sviterna av att gå längre än jag borde ha gjort. Men jag får väl skylla på att det var så skönt att vara ute. Melissa hade inga planer på att sova resten av eftermiddagen heller, så det blev ingen tupplur för min del heller 😅

Det har varit många som kommenterat inlägget där jag visade vårt förråd som vi rensade och organiserade, och det var flera som var lite avundsjuka på ordningen. Så nu tänkte jag bara visa hur det kan ser ut i andra delar i huset efter att Melissa har varit i farten. Det flyttas stolar, pussel sprids ut tillsammans med böcker och leksaker och det försvinner en och annan julgranskula🎄 Det är ju ändå tur att hon för det mesta hjälper till att städa när man ber henne!

Det är inte helt lätt att försöka hålla ordning i resten i huset när man har ett barn på snart två år som är i full fart. Av någon anledning är dessutom mitt skrivbord och pennorna extra roligt. Så fort hon ser mig sitta där så ska hon upp och vända upp och ned på allt. Och det är bäst att gömma alla viktiga papper innan hon bestämmer sig för att testa varenda penna jag har på dem 😅 Hon är inte riktigt fått min och Joakims sinne för ordning än, eller så har hon det men att hon i nuläget kör organiserat kaos.

15 thoughts on “Solen kikar fram och organiserat kaos

Add yours

  1. Ja ibland blir det så där 🙂 Vill de inte vila så ja, det blir bara inte så haha! Men vad kan man göra 🙂 Skönt med en promenad och det är bäst att passa på när vädret bjuder på det 🙂 Vilka fina bilder dock det där lilla kaoset känner jag igen. Meja drar fram alla sina leksaker, hon kan ta en leksak sen tröttnar hon och drar fram nästa och nästa 😂❤️

  2. Samma här jag är med som Melissa fast jag försöker vara som dig 😂… Ja det är inte lätt när barn inte vill sova men du kanske kan vila när din sambo kommer hem ?

  3. Ohh det där saknade jag minns jag då tösen sluta sova mitt på dagen, jag kände verkligen att jag fortsatt behövde verkligen dem och då var det en helt ny omställning för mig då hon sluta med det

  4. Ibland är det precis som om de små känner att man behöver vila och då ska de INTE vila 🙂 Hoppas att hon somnade bra för natten sedan.
    Klart att dina pennor verkar intressanta! Tänk, snart kan ni sitta och rita och pyssla tillsammans. Det blir ju liksom roligare och roligare när barnen blir äldre.

  5. Vi får hoppas att hon blir lite mer organiserad när hon blir äldre. Dock kan jag ha väldigt stökigt ibland så ja känner igen mig 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: