Galopp, skypesamtal och ”ny” vagn

Idag var Joakim hemma och vabbade, vilket innebar att det blev en vilodag för min del. Jag har mest varit i soffan med näsan i en bok eller kollat på serier för att vara snäll mot kroppen. Joakim och Melissa har hängt ute i garaget, jag kan säga att hon var lätt smutsig när de kom in för lunch – smutsiga barn är lyckliga barn eller hur? 😉

Det har även galopperat runt i huset på sina käpphästar, vilket Melissa tyckte var jättekul 😄🐴 Det här är så nära hon kommer att få ha häst om inte vi skaffar oss en gård😅

Vi tog även en kort promenad i regnet, fram och tillbaka till handlarn för att lämna och hämta ett paket. Det är ju skönt att få lite frisk luft varje dag även om det regnat hela dagen.

Första Skypesamtalet
Igår tänkte jag att jag skulle testa logga in på skype på en av mina datorer (har två stycken). Det var evigheter sedan jag var inne så jag bestämde för att skaffa ett nytt inlogg. Självklart skulle det strula lite, först behövde jag uppdatera Skype och sen visade sig att webbkameran på datorn inte fungerade. Jahopp, då var det bara att ladda ner Skype på den andra datorn och installera det för att se om det funkade där. Vilket det gjorde som tur var, webbkamera fungerade också – jackpot! Så idag har Melissa fått ha ditt första skypesamtal med sin mormor 😍

Under tiden som vi hade samtal med mormor så var Joakim iväg och köpte en syskonvagn som vi hittade billigt på blocket. Perfekt att det är så smidigt att köpa begagnat! Det tog bara någon timme från att vi hörde av oss att vi ville köpa vagnen tills att Joakim var där och köpte den. Nu är även det avbockat på listan med saker att göra innan den lilla krabaten bestämmer sig för att kika ut. Nu ska vi bara göra oss av med vår ligg/sittvagn som står i ett förråd.

Imorgon får Joakim gå tillbaka till jobbet och jag hålla ställningarna ensam här hemma med Melissa, vilken tur att jag fick en vilodag idag 😉

Hur har er tisdag varit?

detkaosvikallarvardag

20 kommentarer på ”Galopp, skypesamtal och ”ny” vagn

  1. Vad härligt att M gillar att hänga med pappa i garaget! Perfekt så att det ändå blir lite ”egentid” trots att ni alla är hemma. På båda hållen liksom, kul för dem att hänga och skönt för dig att kunna vila.
    Skönt att ha vagnen fixad!

  2. Vad mysigt att få lite egentid med pappa och du får vila lite 😉 Skype var jättelängesen jag använde. Flera år sedan. Tur att iaf en kamera fungerade 🙂

  3. En sådan där häst på pinne har min dotter också, ser ut att vara en precis likadan men är svårt att se på bilden, våran kan i vart fall gnägga och göra olika ljud, lilla dottern har dock inte lekt så mycket med den ännu men hon är ju lite yngre än M så det kommer nog. Härligt att man kan köpa saker begagnat & bra för miljön, samtidigt som man spar pengar. Vi köper nästan allt begagnat, fast när det gäller kläder blir det ibland helt nya kläder också

  4. Så skönt att han kan komma hem och ta över för att låta dig vila.. Många har inte den möjligheten. När är det dags för lillsyskonet att komma?

  5. Jag var en barnvagnsnörd. Nu när barnen är stora har det lugnat ner sig men det fanns redan från att jag var barn. Många säger att jag varit tokig i vagnar och så är det nog på tre barn 13 vagnar säger väl allt. till makens fasa vägrar jag sälja eller kasta en vagn från varje barn ska bara vara kvar och sparas. Kronan är bra vagnar. syskonvagnar är speciella

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: