Fjärde advent

Idag tändes det fjärde ljuset och det är fyra dagar kvar till julafton! Tycker det känns om att dagar springer iväg samtidigt som man inte får något vettigt gjort. Idag blev det handling och matlagning men efter det har jag varit parkerad i soffan med datorn framför musikhjälpen. Idag känns det som mitt bäcken kommer dela sig mitt itu när jag går 😓

Men jag ändå försökt att göra lite där jag suttit på min plats. Det blev lite skrivjobb och så passade jag även på att sortera bland mina garn. Tidigare låg dem i en stor plastpåse, huller om buller så det var svårt att se vad jag hade och dessutom hade de en tendens att trassla ihop sig. Japp, jag har en hel del garn. Så nu är den stora frågan, vad ska jag virka för något? Någon som har något förslag? Tänk bara på att jag inte är något proffs 😅

Som sagt så tändes det fjärde ljuset idag. Vi hade även min farfar i tankarna när vi tände det sista ljuset idag, igår var det ett år sedan han gick bort. Känns helt otroligt att det redan gått ett år, en annorlunda år i många aspekter men nu känner vi oss redo för att fira jul och sedan tacka av det här året och se fram emot vad nästa år har att erbjuda😊

Ikväll blir det risgrynsgröt och glöggmys, vår adventstradition 🎄🕯️

Har ni någon adventstradition?

14 thoughts on “Fjärde advent

Add yours

  1. Jag beklagar sorgen efter din farfar! Fint ändå att tända det fjärde ljuset idag, det blir väl som att tända det för honom kan jag tänka mig! Hoppas ni får en underbar fjärde advent!

  2. Många virkar ju kakor etc, kan ju kanske vara något för M att leka med? Jag kan inte virka så jag har ingen aning om ifall det är lätt eller svårt dock 🙂

  3. Skulle kunna virka en halsduk eller mössa till M, dock är mössor lite svårare men färgglada halsdukar är lättare, jag är inte heller något proffs på virkning men halsduk och mössa brukar jag kunna knåpa ihop med lite tålamod och det blir fint med randigt och olika färger..

  4. Jag har varit slarvig på att följa Musikhjälpen i år, jag vet faktiskt inte varför. Stor kram till dig och fogarna samt till din sorg. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: