Solig dan före dopparedan

Dan för dopparedan bjöd på strålande sol ☀️ Helt underbart, det var bara synd att det inte var minusgrader och snö också! Men man kan inte få allt man vill ha här i livet. Efter frukost tog vi oss ut till lekparken. Det blev rutschkana, linbana och springa upp och ner för den lilla kullen.

Grannarna som bor vid lekplatsen kom också ut efter ett tag. De har en dotter som är två månader yngre än Melissa och dessutom två hundar. Så vi fick en trevlig pratstund medan Melissa runt i deras trädgård och plockade maskrosor och tittade på hundarna som sprang runt och lekte. Med andra ord blev det en väldigt härlig förmiddag med lek, sol och frisk luft 🙂

Eftermiddagen var betydligt lugnare. Jag passade på att kolla över vad jag ska ha på mig imorgon så det passade, man vet aldrig när man är gravid 😅 Plockade iordning alla julklappar som ska med imorgon så det bara är att ta kassarna imorgon utan att behöva tänka på det och förberett skötväskan så man slipper göra det på morgonen. Jag har nog inte riktigt greppat att det är julafton imorgon! Men vi är redo🙂

Vi har precis avnjutit en god kvällsmat, Melissa har sover sött i sin säng och om en stund blir det lite glöggmys framför TVn

Hur spenderar ni kvällen? 🙂

7 thoughts on “Solig dan före dopparedan

Add yours

  1. Visst var det härligt med sol idag som sagt ingen snö men sol 😍Underbart. Ser ut att vara riktigt god middag. Här åt vi pasta carbonara. Även det var riktigt gott 🙂

  2. Godmorgon och God Jul. Jag kan inte heller förstå att det är julafton i dag. Snön saknas, men bor man på fel ställe så gör man,Hoppas att ni får en riktigt bra dag.

  3. Härligt att det inte är så kallt ute så att man kan vara i lekparken lite längre, maten såg god ut och bra att förbereda så att man slipper stress på julafton..God jul

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d