Papperslappar och champagneglas

Vi beslutade att hålla Melissa hemma idag trots allt, hon var lite hostig på morgonen så det var lika bra att hon fick vara hemma. Hon har inte hostat mer under dagen men det är dumt att chansa. Så dagen blev inte riktigt som jag planerat.

Jag och Melissa körde en mysdag hemma medan regnet öste ner. Men jag fick även tillfälle att skriva ihop våra lappar inför julklappsspelet med min familj. Istället för bara dela ut alla julklappar så spelar vi Diamanten, och varje gång någon får en diamant så får personen ta en lapp ur skålen. Alla paket har varsitt nummer och på en lapp kan det till exempel stå “Nr.10 God Jul Joakim önskar Elina” och då får Joakim paket nummer 10 att öppna. Det brukar även finnas nitlotter som kan ha olika uppmaningar. Min familj kör den här spelet varje år och det är ett riktigt roligt sätt att dela ut julklapparna samtidigt som man har roligt och spelar ihop 🙂 En riktig jultradition för oss🎄🎁

Champagneglas från Orrefors
Idag fick Joakim hem sin julklapp från jobbet. De fick också välja mellan olika saker på en hemsida. Vi valde ett par enkla och snygga champagneglas från Orrefors då vi insett att vi inte har några! Så ni får vi skaffa lite alkoholfritt bubbel inför nyår så vi kan skåla in det nya glasen 🥂

Imorgon är både Joakim och Melissa lediga så vi får se vad vi hittar på här hemma. Idag när Joakim kom hem städade vi hela huset och bytte sängkläder så imorgon finns det inga “måsten”! En perfekt uppladdning inför jul om du frågar mig 😊

13 thoughts on “Papperslappar och champagneglas

Add yours

  1. Fin fina glas. Jag som är uppvixen med en pappa som jobbat som formsnickare på glasbruk har hur mycket glas som helst även i gömmorna. Att dricka ur vackra glas, koppar och muggar är så mycket mysigare

  2. Jag har sett vinglas från Orrefors som jag vill ha. Orrefors är så fint och fina glas och tycker även era champagneglas var riktigt fina 😍

  3. Roligt sätt att dela ut julklapparna på, vi har julklappsleken på dagen och personlig julklappsutdelning på kvällen också efter att vi ätit mat. Fina glas, de blir säkert bra till nyår

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d