Julveckan och nästa bok

Måndag och det är julveckan! Det är två dagar kvar sen är det julafton, vilket känns väldigt konstigt. Men det är som sagt måndag och mycket återgår till det vanliga efter helgen. Joakim åkte tillbaka till jobbet och Melissa gick till förskolan. Hon är frisk nu och så hon fick gå dit idag och imorgon för sen kommer hon vara ledig fram till den 2:a januari.

Jag har underhållit mig med diverse olika saker idag. Tvätta – nu är Melissas julkläder tvättade. Bakat bröd – första gången jag testade att göra kavring vilket var så gott! Glömde att ta en bild på brödet och nu ligger det i frysen och väntar på att ätas. Läst ut en bok och skrivit en recension, och nu påbörjat nästa i högen av olästa böcker – Stenhimlen, den sista boken i trilogin om den söndrade jorden. Jag passar på att läsa nu medan jag har chansen, har insett att det kommer nog inte bli så mycket av det sen när det är två barn att ha koll på😅

Nästa bok som ska läsas 📚

Imorgon så ska jag fixa lite småsaker inför julfirandet med min familj den 26:e och när Joakim kommer hem är det städning som gäller. Efter det har vi inga mer förberedelser att göra inför jul, vilket känns väldigt skönt. Ingen stress här inte! Jag njuter av lugnet 🙂

Hur ligger ni till med allt inför jul?

17 thoughts on “Julveckan och nästa bok

Add yours

  1. Skönt att slippa stressa, det gör inte jag heller…jag pysslar med lite av varje och det jag inte hinner ja det hinner jag inte så är det bara… härligt med en massa böcker att läsa, jag förväntar mig ett gäng i julklapp – nästan det enda jag önskat mig.

  2. Så härligt att njuta av lugnet, det är väl egentligen det man ska göra över jul – njuta och inte stressa runt med allt! Mysigt att få lite tid för läsning!

  3. Härligt att prinsessan är frisk nu! Jag ska försöka vara ledig jag med men till den 4:e. Skönt att du fått göra en del idag!

  4. Så sant, passa på att läsa bok i lugn och ro nu, för det tar tid när man har två barn, nu är min stora dotter nästan 12 och gör mycket själv men det är ju massa annat de vill ha hjälp med som tar tid också, men ibland blir det lite tid över att göra annat i alla fall

  5. Vi gör inget särskilt till jul, har inte ens julklappar längre – så det är inte mycket att fixa. Alltså är vi klara 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: