Libero startbox och mormor har åkt hem

Idag var det dags att åka hem för min mamma. Så det blev en lugn förmiddag med en promenad och lämna lite paket, mys och prat innan det blev dags att åka in och lämna mamma vid stationen. Vi passade på att åka in lite tidigare så jag kunde gå och en snabbis på Ica Maxi och hämta ut en Libero startbox. Den här gången fick man det i en fin väska som nog kommer komma till användning framöver.

Tycker det är riktigt bra att det finns sådana gratis startboxar som innehåller lite diverse bra att ha grejer inför att man ska få barn. Det var bland annat lite blöjor, våtservetter, babyolja, en leksak och lite annat smått för mamman efter förlossningen.

De senaste dagarna har funkat jättebra med min mamma med Melissa. Hon har fått göra det mesta med Melissa och jag har kunnat vila mig. Det var bara idag hon inte kunde lägga henne efter lunch, men Melissa var lite hängig och mammig idag så hon fick sova i bilen när vi åkte in till stan. Imorgon är det bara jag och Melissa här hemma så vi får se vad vi ska hitta på.

Det är bara två dagar kvar på det här året. Vi har fixat menyn inför nyår och även börjat planerat och prata lite om vad vill göra och ha ut av nästa år.

Känner ni er redo för 2021?

16 thoughts on “Libero startbox och mormor har åkt hem

Add yours

  1. Åh gött att du haft din mamma där , och dessa libero gratis boxar minns jag också som ganska bra även om man själv såklart köper till det mesta. Ha en fin kväll nu kram

  2. Vad skönt att det funkar med mormor. Bor hon långt från er? Vad jobbigt <3 Ja två dagar kvar, så galet va!! Helvetesåret är snart över….

  3. Mina barn har nog hämtat ut ett gäng sådana då dom fick sina barn. Det är verkligen win win. Ni får testa, och företagen ökar sina chanser att sälja in sina produkter.
    . .-

  4. Alltid bra med gratisprylar och det finns många olika boxar att beställa gratis och hämta ut, så bra att du kunnat ha din mamma hos dig några dagar

  5. De där boxarna var kul att få. De ändrade också mycket mellan de år jag fick mina barn. Sju år mellan 1 – 3 hände mycket. Med ettan fick jag så mycket bra saker med nummer tre var det mycket reklamgrejer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: