30 saker innan 30

När jag pluggade på högskolan så kände jag lite att livet var på paus. Det hände liksom inte så mycket förutom studierna så jag bestämde mig en dag att göra en lista på 30 saker jag vill göra innan jag fyller 30 – stort som smått. I år fyller jag 27 år så jag har tre år kvar på mig, men jag tänkte att jag kan dela med mig av listan. Ärligt talat så blev den inte helt färdig under studietiden så jag har lagt till några saker i dagsläget.

 • Ta examen  – ✅ 9:e juni 2017
 • Skaffa ett fast jobb – ✅började jobba på Linköpings universitetssjukhus 12:e juni 2017
 • Gifta mig – ✅28:e april 2018
 • Skaffa två barn – snart är det check på den, Melissa kom den 13:e mars 2019 och nästa är beräknad till 22 februari 2021.
 • Skaffa hus -✅ byggde hus från oktober 2017 – juni 2018
 • Springa ett halvmaraton
 • Springa att OCR-lopp – ✅✅ på den, Toughest i Göteborg och Ultimate OCR i Stockholm
 • Publicera en bok
 • Åka till Island
 • Åka till Japan
 • Åka till Monaco
 • Åka på roadtrip med spontana mål
 • Se Neuschwanstein slottet i Tyskland
 • Lära mig virka – ✅ jag är inget proffs men grunderna har jag
 • Övervinna min höjdrädsla
 • Göra mig av med energitjuvar – ✅ jag har lärt mig att säga nej och sluta bry mig om dem som bara stjäl energi och inte ger någon
 • Testa en ny frisyr
 • Hitta mitt drömjobb
 • Lära mig att njuta av nuet
 • Bygga upp självförtroendet – ✅ Det finns alltid utrymme för förbättring men jämfört med vart jag stod för ett par år sedan så är det en enormt stor skillnad
 • Lära mig segla – halvt ✅ på den, seglingskurs i Kroatien 2017 men behöver nog lite mer innan jag kan säga att jag kan det helt
 • Unna mig något jag verkligen vill ha
 • Se en soluppgång med den jag älskar
 • Ha en riktig lyxig parweekend med bara fokus på oss
 • Betala av minst en tredjedel på huslånet
 • Äta på en Michelin restaurang
 • Hitta min klädstil
 • Åka på en riktig familjesemester med barnen
 • Bli publicerad i en tidning
 • Ha en mysig familjedag med utflykt och picknick

Som ni ser har jag en hel del kvar, det återstår att se om jag kommer att klara av alla men jag siktar på så många som möjligt!
Har ni någon form av bucketlist?

18 thoughts on “30 saker innan 30

Add yours

 1. Bra lista och du har ju tre år kvar att checka av lite till.
  Jag är ju lite av en listoman så jag har börjat med en ny bucketlist för 2021 fast inte kommit så långt.
  Soluppgång vill jag med men känner att solnedgång är lättare. Annars måste man upp så nedrans tidigt.
  Har även en bucket list bok till resor som jag håller på med. Lite av Bujo- stilen.
  Kram Kajsa

  1. Åh jag älskar också listor! Kan du dela med dig lite av din bucketlist för 2021?
   Det är just därför soluppgång är med på listan för det är lite svårare men så vackert!
   Kram

 2. Viken rolig lista. Många roliga saker att se fram emot <3
  Solnedgången eller soluppgång med någon man älskar är underbart, passa på att ta hundvakten när du seglar så får du uppleva en soluppgång som är helt magisk 😉 Jag har många liknande saker på min lista och den blir aldrig klar.

 3. Mycket resor blir det nu framöver ser jag men det är ju bara härligt efter dessa pandemi tider som vi lever i nu. Springa en halvmara vore en dröm för mig. Jag skulle gärna bli bra och kunna njuta av att springa.

 4. I år har jag bestämt att jag ska jobba mer för att bygga upp mitt självförtroende lite mer. Sviktade lite nu mot slutet av förra året så kan helt klart förbättras här med. Har klart bättre självförtroende idag än för några år sen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: