Planer vecka 4 – Allt samlas samma vecka

Sista veckan i januari, och jag sitter med min kopp te och tittar över veckans planering. Av någon anledning så har det blivit en del inplanerat för både mig och Joakim denna vecka, vi får hoppas att den lille krabaten i magen håller sig inne åtminstone tills efter torsdag!

 • Tisdag – Joakim har viktigt möte på jobbet – när jag var gravid med Melissa så sa vi att barnet inte fick komma förens han gått färdig sin utbildning på jobbet, vi åkte in till förlossningen tisdagen efter den var klar.
 • Onsdag – Melissa har studiedag på förskolan, och då kommer min mamma upp för att avlasta mig här hemma och få umgås med sitt barnbarn.
 • Torsdag – då är det dags för vändningsförsöket, min mamma kommer stanna kvar hos oss och hämta Melissa från förskolan så Joakim kan vara redo om något skulle hända. Vår Mercedes ska även in på verkstaden, och Melissas kusin John fyller 1 år.
 • För min del ska jag försöka vila så mycket som möjligt mellan alla dessa förvärkar. Värmekudden, soffan och smärtstillande är tre av mina bästa vänner just nu.
 • Frisk luft varje dag – detta kanske säger emot lite det jag precis skrev, men jag anser att kroppen mår bättre av lite motion och frisk luft varje dag så att ta sig ett varv runt kvarteret är alltid något.

Annars ska jag inte försöka göra mer planer än detta, med tanke på alla dessa förvärkar känns det som att det kan sätta igång närsomhelst och då är det bäst för mig att försöka spara på krafterna så gott det går. Och vad är det för vits att göra en massa planer om jag ändå kanske inte kan genomföra dem? Men visst väntar jag på lite viktiga samtal, har en del bloggidéer och annat på gång som jag kommer kunna sysselsätta mig med.

Vad har ni för planer för veckan?

16 thoughts on “Planer vecka 4 – Allt samlas samma vecka

Add yours

 1. Då har man koll på er vecka känns det som och hoppas att vändningsförsöket ska gå bra. jag har ju gjort det som jag berätta och det är lite bökigt så, men det gör inte ont

 2. Frisk luft och en kort, långsam promenad är aldrig fel! Kan tänka mej att det ska bli skönt att bli av med magen nu. Min yngste fyller 26 på torsdag, kanske får du samma dag 🙂

 3. Hoppas det går bra vid vändningsförsöket. Skönt att din mamma kommer så du får lite avlastning, Viktigt att du får vila nu.

 4. Håller tummarna att vändningsförsöket går bra! Vad bra att din mamma kommer och avlastar lite. Och mysigt för Melissa att få ha mormor som säkert ger henne fullt fokus ett tag!
  Här är det ganska tomt i kalendern än så länge. Ev ska jag på keyboardlektion på onsdag efter många veckors uppehåll. Annars är det bara jobb och vardagspussel!

 5. Så spännande att det närmar sig för den lilla att komma ut. Hoppas att allting går bra med vändningsförsöket 🙂 Stort lycka till i veckan!

 6. Oj får verkligen hoppas att inget händer förrän mötet är klart och hoppas att vändningsförsöket också går bra.
  Själv är min planer för veckan jobb jobb och jobb – ingen ledig tid att ta till just nu – är typ hemma och sover.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: