Hemkomna och första mötet

Idag har vi fått komma hem från BB, allt såg bra ut vid läkarundersökningen och så fort vi fått en tid för kontroll så bar det av hemåt. Så himla skönt att komma hem igen! Mina föräldrar fick träffa honom en liten stund innan dem begav sig av hemåt. Ett stort tack till dem för att ha tagit hand om Melissa medan vi var inne.

Melissa och lillebror har fått träffas för första gången. Jag var lite nervös inför det men det gick hur bra som helst. Melissa är stormförtjust och vill vara med på allt som vi gör med lillebror. Så stolt hon var när hon fick hålla i honom i soffan, mammahjärtat smälter lite 💕

Hela familjen samlad ❤️

Jag fick även en så fin present av Joakim idag! En ny Fitbit. Han tyckte att jag förtjänade det efter att ha burit på vår lillpojk i nio månader. Så omtänksamt av honom och han vet att jag inte skulle unna mig något så dyrt själv. Den kommer användas flitigt framöver!

Nu ska vi njuta av vår bebisbubbla och umgås bara familjen ❤️❤️

14 thoughts on “Hemkomna och första mötet

Add yours

  1. Vilket fint kort på hela familjen. Skönt att dina föräldrar ha kunnat hjälpa till dom uppskattade nog att de fick hjälpa till 🙂

  2. Å det där första mötet är något speciellt! <3 Kan verkligen tänka mig att det är en stolt storasyster!
    Så omtänksamt av J att ge dig en present!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: