Välkommen till världen!

Vid 17.01 idag kom lillebror till världen. Värkarna började lite smått vid kl. 5.30 på morgonen och vid 11.00 ringde jag till förlossningen för då klarade jag inte av att hantera smärtan längre. Strax efter 12 var vi inne och jag var då 5 cm öppen. Efter lite kaos med väldigt onda värkar ihop med extremt ont i ryggen, covid-test och nålsättning så fick jag äntligen ryggmärgsbedövning. Åh vilken skillnad! Då kunde jag fokusera på att andas rätt med lustgasen och ta varje värk på ett bra sätt. Strax efter klockan 16 var jag fullt öppen och bebisen låg långt ned. Efter cirka 15 minuter med krystvärkar så kom vår lille pojk till världen 💕 49 cm lång och 3660gram så han är större än vad Melissa var.

Allt har gått superbra! Vi mår alla bra, jag till och med oförskämt bra måste jag säga 😍 Inga bristningar, ingen stor blödning, amningen har börjat komma igång och vi är alla pigga och har haft en mycket bättre upplevelse än förra gången❤️ Nu är vi i vår lilla bebisbubbla har nog kommit på ett namn till lillebror 💕

19 thoughts on “Välkommen till världen!

Add yours

  1. Grattis, Som vi har väntat allihop. Vad skönt att allt gick bra. Tänk att du redan hunnit uppdatera oss också 🙂 Bebisar är ju det gulligaste man bara kan ha. Som man smälter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: