En vecka gammal

Vart tar tiden vägen egentligen? Idag är Wilhelm en vecka gammal! På ett sätt känns det som att han precis kom och på ett annat sätt känns det som att han varit i familjen hur länge som helst. Vi har kommit in i en rutin här hemma och det känns skönt även om det kan bli lite kaos ibland. Men det är ju det är ju stor skillnad nu när det är andra barnet. Med Melissa hade vi dessutom lite problem med att hon inte gick upp ordentligt i vikt, hon var gul, jag var utmattad, mjölken rann inte till och sen var det problemet med höfterna. Denna gång känns det som att allt går rätt till och bara fungerar, vilket vi är extremt tacksamma över♥️

Det syns verkligen att Wilhelm och Melissa är syskon! Eller är det bara jag som tycker dem är lika? Båda bilderna är vid en veckas ålder (Wilhem till vänster). Det ska bli spännande att se hur lika de blir i framtiden, både i utseende och personlighet. Men Wilhelm verkar bli mörkhårig iallafall 😊

Kroppen återhämtar sig mer och mer efter graviditeten. Nästan all foglossning är borta och orken är faktiskt på topp! Konditionen är det dock värre med, så det finns lite att jobba med framöver. Igår blev det premiärtur i spåret med bärselen medan Ju Joakim sprang med Melissa i vagn. Det är ett tag kvar tills jag kan springa igen men jag längtar dit!

Bjuder på denna ocharmiga bild 😂

Ikväll blir det fredagsmys med talang och bebismys!

16 thoughts on “En vecka gammal

Add yours

  1. En vecka redan. Tiden springer iväg märker jag. Helt klart syns det att dom är syskon. Så lika..

  2. Ja det är galet, en vecka. Jag minns när mina var små så kunde man säga efter en vecka “Han brukar göra så….” Alltså, vad är brukar efter en vecka liksom haha =)

  3. Tycker också det är enklare med barn nr 2. Fast det är nog för att med första barnet är ju allting nytt..Med andra barnet vet man ju redan hur allting ska vara och vad som är väsentligt att oroa sig för..Bra att ni mår bra och orkar göra lite i alla fall

  4. Men gud så fin han är 😘 jag förstår att de e skillnad . Man vet ju mer rutinerna me det andra barnet dessutom har ni två barn o ta hand om .

  5. Åh dom är ju verkligen jätte lika syns helt klart att dom är syskon 🙂 tiden springer verkligen i väg med med barn dom blir så stora fort

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: