Sconesfrukost och ryttarkakor

Idag började vi dagen extra lyxigt med nybakade scones till frukost. Testade ett nytt recept och de blev riktigt goda och lite luftigare. Att vi dessutom fick äta frukosten i lugn och ro var ren lyx. Melissa älskade sconesen och åt för fullt och Wilhelm sov. Tänk att vi verkar få en till unge som sover bra på nätterna. Han vaknar bara två gånger per natt för mat.

Efter frukosten fortsatte jag i köket med att baka ryttarkakor, det är som en kladdkaka med ett kokostäcke. De blev riktigt goda, och nu har de flesta fått flytta in i frysen så dem inte försvinner.

Idag blev det även en längre promenad i solen förbi sorteringsstationen. Kyligt men härligt och det var skönt att få till en längre runda. Båda barnen lyckades dessutom somna i vagnen så jag och Joakim kunde prata ostört om allt och inget – som jag uppskattar dessa stunder ♥️

22 kommentarer på “Sconesfrukost och ryttarkakor

 1. Vad härligt med nybakta scones till frukost::) Så härligt med en lungn frukost där man kan sitta och äta i lugn och ro 🙂 Kakan du bakade sedan ser otroligt god ut hoppas du har en forsat fin dag 🙂

 2. Att få sova på nätterna är så viktigt. Så mycket gott du har, Kakan underst såg supergod ut.

 3. Men mums! Älskar scones med smält smör och ost – och den där kakan låter jättegod! Älskar kladdkaka och gillar kokos! Slurp!

 4. Underbart att han sover på nätterna. Jag hade också den turen med båda barnen ❤ Bara att njuta. Ryttarkaka är bland det godaste jag vet.

 5. Ohh vad skönt att han sover bra på nätterna, rena drömmen. Vi fick rivstart in i 4 månader typ med skrikadnde nätter och koliken

 6. men så mycket gott, scones var det så länge sedan jag åt haha länge sen jag bakade något i huvud taget om jag ska vara ärlig.

 7. Skönt när barnen sover så där bra, bara att njuta. Då är det trevligt att passa på att göra detta kan.
  God frukost med nybakade scones, vilket påminde mig om att jag inte har någon frukost hemma imorgon
  Kram Kajsa

 8. Nybakade scones är så gott tycker jag. Så det låter som en riktig lyx frukost verkligen😍Kan man få receptet på ryttarkakan? 😍

 9. Min Mira hade nog gärna ätit frukost hos dig. Ja dom små stunderna man får prata är fantastiska!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: