Första veckan i mars

Då är det redan söndag igen, och första veckan i mars har passerat. Det känns som tiden springer iväg just nu, och jag önskar att jag på något sätt kunde få den att sakta ned lite så man hinner med!
Den har varit en riktigt bra vecka! Vi har myst på här hemma med båda barnen och kommit in i en rutin – vilket var ett av målen för veckan. Vi har haft sconesfrukost och bakat ryttarkakor – recept finns här. Vi har varit ute i trädgården och fixat – vi tog verkligen rätt dag att göra det då de senaste dagarna har varit kallare och blåsigare. Idag har vi till och med lite snö! Det är fortfarande en hel del ogräs som ska rensas men jag tror inte det springer iväg utan finns nog kvar en annan dag också. Stoplen till solseglet är gjuten på plats och vi ser fram emot att kunna sätta upp det när det blivit varmare ute.
Jag har kommit igång med promenader nu efter graviditeten vilket känns väldigt skönt. Kroppen mår bra av att komma igång igen och jag har blivit betydligt piggare av det.
Igår skrev jag ett inlägg om lektörens utlåtande på mitt manus där jag även skrev en liten kort sammanfattning av handlingen – jag har fått så fina och uppmuntrande kommentarer på detta, och jag är så taggad av att sätta mig och jobba med redigeringen nu.

Veckan som har passerat har varit lugn. Men nästa vecka så ökar vi tempot här hemma. Melissa ska tillbaka till förskolan – 3 timmar per dag, det är besök på bvc, vår förlovningsdag och vår tjej fyller 2 år! Så jag tror definitivt att vi kommer kunna hålla oss sysselsatta här hemma under Joakims sista vecka hemma.

Hur har er vecka varit?

20 thoughts on “Första veckan i mars

Add yours

 1. Vad spännande med ett bokmanus! Även jag jobbar på ett sådant, men är långt ifrån så färdig att jag känner för att skicka in det någonstans. 🙂

   1. Manuset leker med tanken att det finns parallella verkligheter och vissa personer har övernaturliga krafter. Har väl kommit ungefär halvvägs genom manuset än så länge. 🙂

 2. Jag började också resan i trädgården, men sen blev det för kallt att fortsätta och nu i veckan ska det komma massor med snö. Jag vill verkligen inte ha det!

 3. Va hörligt att ni kommit igång med rutinerna med både de nya barnet i den äldre 🙂

 4. Du har hunnit med så mycket trots allt. Snön får allt vara över för den här säsongen, vill ha vår nu.

 5. Klart du ska ha fina ord om din text, kör på nu så att vi får läsa snart!!! Ha en fin ny vecka som kommer.

 6. Härlig possitiv energi i detta inlägg och skönt att du känner du har motivation att kunna ut och gå, samt än en gång kul med boken, så värd det

 7. Ja men oj, ni verkar ha en fullspäckad vecka framför er! Och stora tjejen fyller år också, vi har ju precis haft födelsedagar för båda våra barn 🙂

 8. Men vad härligt att du har en sådan härlig positiv energi 🙂 hoppas att den blir en bock snart <3 ska bli kul att läsa ha en fin dag 🙂

 9. Superspännande med ditt bokmanus. Vad modig du är som vågar ge ut. Jag är ff fegis fast förläggaren ligger på om att göra något av manuset. Ha en fin fin vecka nu

 10. Jättekul med manuset och jag vill så klart veta mer. Håller på att slutföra mitt andra på ett år och längtar efter att redigera för att få det klart. Ser fram emot att läsa mer om det ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: