Spaljépyssel

Alltså vilken dag! Jag vet inte riktigt vad som hänt men vi lyckades få en morgon utan skrik och bråk här hemma. Till och med ytterkläderna gick på utan något motstånd – kors i taket! Dock måste man göra i en speciell ordning för att lilldamen ska godkänna det. De skulle rocka sockorna idag på förskolan, men olika strumpor var verkligen nejnej för Melissa – jag försökte ju iallafall.

Efter en långpromenad i det fina vädret så tog jag och Melissa och pysslade lite. Några blomsterpinnar och lite snöre fick bli en ny spaljé till vaniljorkidén. Den har börjat invadera vår hylla i kontoret så den behövde något mer att växa omkring. Det tog lite tid i och med att någon var lite busig och ville springa iväg med materialet, men resultatet blev riktigt bra. Nu kan den fortsätta är växa på 🌱

Imorgon står en lekträff utomhus på schemat och det ska bli skönt att komma iväg lite och börja bli lite social igen.

17 thoughts on “Spaljépyssel

Add yours

  1. Barn gillar ju rutiner för då vet de vad som ska hända och känner sig lite mer självständiga..mina två vill ha sina bestämda vanor i viss ordning varje dag och det är skön för då slipper man konflikter som tar ännu mera tid, har tillbringat hela dagen med samtal och intyg till försäkringskassan så jag är verkligen sen med allt idag

    1. Ja, så är det ju! Allt måste ske på ett visst sätt och det tar ju ibland lite tid innan man inser hur rutinen ska vara.
      Usch, det är ju så bökigt när man ska hålla på med Försäkringskassan

  2. Barn kan vara väldigt bestämda 🙂 Inser att min man rockar sockarna varenda dag utan då han ska det Han har till och med rockat skorna på en resa haha…

  3. Sådana dagar får man njuta riktigt mycket av. De har sin egna viljor de små liven och det kan vara tufft. Jag har två sådana här hemma som vet vad de vill, men lika jobbigt som det är att handskas med dem lika underbart är det att se vart denna vilja leder dem ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: