Lekträff och utemöblerna fram

Vilket underbart väder det varit idag – 14 grader och strålande sol☀️ Så efter vi lämnat Melissa på förskolan fick det bli en lite längre sväng och bara njuta av solen och den friska luften. Och hela eftermiddagen har vi spenderat utomhus. Efter lunch åkte vi iväg på en lekträff. Vi var ute i deras trädgård. Deras tjej är ett halvår äldre än Melissa och de två sprang runt i trädgården, gungade och åkte rutschkana. Vi var även och kollade på deras höns, och på hästarna och fåren på gården intill. Det blev även en fika i solen, och det var så varmt att man fick ta av dig jackan. Det är ett riktigt vårtecken!

När vi kom hem så fortsatte vi att vara ute i trädgården. Vi ville få ut så mycket som möjligt av vädret. Så vi tog tag i att plocka fram utemöblerna ur skjulet. Självklart så stod det massa saker i vägen som jag fick riva ut först medan Melissa sprang upp och ned i slänten intill. Men när skruvdragaren kom fram för att sätta ihop ett bord visste hon precis vad som skulle göras – det märks att hon varit med Joakim ute i garaget. Allt var på plats lagom till att Joakim kom hem från jobbet så självklart fick det bli en fika ute i solen på altanen. Wilhelm har varit så lugn och sovit nästan dagen ute i den friska luften.

Dagen har resulterat i över 17000 steg så benen känns lite möra just nu. Men jag har en sån fantastisk känsla i kroppen efter dagen!

17 thoughts on “Lekträff och utemöblerna fram

Add yours

  1. Va kul att du fick fram möblerna vi har våra ute året om men det ända jag måste göra är att städa balkongen från allt svart och bordet som blivit skitigt 😊.. Vad kul med en lekdag och vad skönt att sova i vagnen ute och få frisk luft dom sover bäst då märkte jag på mina 😊

  2. Det har verkligen varit fint väder ute idag och väldigt skönt ute. Såå härligt att solen äntligen börjar värma. Mysigt med en fika ute 😍

  3. Vad kul att barnen fick leka lite. Vädret har varit fantastiskt, och jag visst är det härligt med lite vår i luften nu.

  4. Låter helt underbart! Vi hade också superhärligt väder igår så där så att man knappt behövde jacka. Idag är det än så länge mulet och grått så vi får väl se om det blir några vårkänslor idag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: