Unika presenter för alla tillfällen

Har du lätt för att hitta på bra och unika presenter? Personligen kan jag tycka att det är svårt, speciellt när personen i fråga har det mesta eller kan köpa sig det den behöver. Jag vill inte ge något bara för att ge, utan jag vill gärna att det ska finnas något personligt med presenten. Att det blir något som personen i fråga verkligen uppskattar. Men det kan vara svårt att komma på vad just den där presenten ska vara.

Jag försöker ofta i god tid fråga personen om det är något den önskar sig- oftast är svaret att den inte vet. Så då sätter jag igång och börjar försöka klura ut vad jag ska ge.  Jag älskar att ge personliga presenter – att den är anpassad efter personen som ska få den. För att få till en personlig present kräver det ofta lite mer tid, omtanke och kreativitet, men det är även dem presenterna som uppskattas mest. Genom att söka på nätet går det att hitta tips på personliga presenter. Presentguiden har samlat de bästa tipsen på presenter med foton, brodyr och gravyr från olika sidor på ett och samma ställe. Det kan till exempel vara en kopp med ett foto, ett örngott med namnet broderat eller graverade vinglas.

En personlig och unik present passar bra vid alla tillfällen. Till exempel gav jag en musmatta med en bild på mig och Melissa till Joakim i farsdagpresent. Presenten kan även bli ett kärt minne. Vi fick en vacker glasvas när vi gifte oss som är graverad med våra namn och bröllopsdatumet. När vi själv var bjudna på ett litet intimt bröllop för ett vänpar så gav vi ett hjärtformat pussel med en bild av dem som motiv. Vid middagen fick de varsin halva att pussla ihop – väldigt uppskattat och idag hänger pusslet inramat på väggen. Det är så mycket roligare att ge och få en personlig present. Det är ett tecken på kärlek och omtanke.

Vilken är den bästa personliga presenten ni fått?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: