Kära “lilla” Sixten

Idag när vi kom hem från eftermiddagspromenaden så hörde vi ett lite dovt jamande. Jag hörde direkt att det var Sixten. Första tanken jag fick var “har han gjort sig illa?”. Så det var ju bara att ta reda på vart han var och då kom jag på att jag såg honom springa in i garaget igår när vi hämtade skruvdragaren. Öppnar dörren in dit – ingen Sixten. Öppnar dörren till förrådet och ur for Sixten. Både jag och Joakim tänker “åh nej, stackare! Har han varit instängd sen igår utan mat och vatten!”  Men det dåliga samvetet försvann direkt när vi såg detta.

Hade glömt bort att vi förvarade kattmatspåsarna i förrådet! Varför förvarar vi dem där? Jo för får Sixten syn på en kattmatspåse så äter han sig igenom påsen och frossar i sig mat. Så han hade levt loppan ute i förrådet. Joakim och jag bara gapskrattande när vi såg påsen – typiskt. Förra året när han var hos veterinären så kallade hon honom lite småfet, och det blir nog samma kommentar igen på fredag 😂 Vad tror ni hände sen? Jag stängde bara dörren – påsen finns nog kvar imorgon oclså. Sixten sprang in i huset och kollade om det fanns mat i matskålen😂 Det är inte lätt att vara en glupsk katt!

23 thoughts on “Kära “lilla” Sixten

Add yours

  1. Haha! Så gjorde min katt också! Rev sönder matkassar ibland också🙄.
    Äter han Taste of the Wild? Det ger jag mina hundar! Visste inte det fanns i kattmat🙂

  2. Katter är ju så kloka djur. En katt jag hade när jag var i tonåren Hampus hette han och var galen i ostbågar precis som jag. Gömde jag inte min halvätna påse i garderoben var han framme och åt upp dem.

  3. Dessa katter alltså 🙂 Av någon konstig anledning klarar dom sig alltid. Det gick helt klart ingen nöd på honom där han var.

  4. Det var ialf tur att ni fann honom så ni inte behövde oroa er men kul att de blev en kul sak istället utav det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: