Påskpyssel

Vi brukar inte påskpynta så mycket här hemma. Vi brukar sätta fram en kyckling som det går att förvara godis i – det är vårt påskpynt😂 Men nu när Melissa är hemma på eftermiddagarna så har vi passat på att pyssla lite. Så igår gjorde vi några enkla kycklingar av papper och garn. Idag fick dem flytta in i en liten påskkorg. Idag fick lite ris följa med in som vi kunde pynta med fjädrar där Melissa fick välja vilka färger vi skulle använda.

Så nu har vi det lite påskfint här hemma och förhoppningsvis kommer jag iväg och köper lite blommor nästa vecka. Brukar ni ha mycket påskpynt?

Ikväll blev det våfflor dagen till ära, och självklart blev det blåbär till det till Melissas stora förtjusning. Har ni ätit någon våffla idag?

16 thoughts on “Påskpyssel

Add yours

 1. Förr påskpynta jag rejält, men de sista åren har jag inte gjort det. Däremot blev det lite förra året. Av någon anledning ville jag hålla fast vid de traditionerna jag kunde då allt annat blev tokigt.

 2. Det var verkligen längesen jag påskpyntade men var ju ett tag sedan man var barn. Men påskris tyckte jag var viktigt att ha till påsken. Och påskäggen såklart 🙂

 3. Det var längesen jag påskpyntade men jag är ju inte barn längre. Men påskriset tyckte jag var viktigt som barn och även påskäggen såklart 🙂 😉

 4. Mysigt att pyssla. Det gillar jag skarpt.
  Påskpynt blir det bara om vi ska ha gäster, annars blir det inte mycket av den varan. Var mer för det nör barnen var små flr att traditionen med påsk skulle efterlevas.
  Har inte plockat fram något pynt i år, men det kanske blir något nästa vecka.
  Våfflor blev det på jobbet idag. Vi satt som fågelungar runt våffelmaskinen.
  Kram Kajsa

 5. Förr när jag va mindre påskpynta vi men inte nu . Barnen får varsitt påskägg och sen äter vi något gott och så kommer jag jobba i påsk.
  Nej vi har inte ätit några wåfflor för ingen ville ha några idag

 6. Fint ni gjort!
  Brukar ha påskris med fjädrar, men har inte ens fått fram det i år. Är dåliga på att påskpynta här hemma, vilket är trist för det blir så färgglatt och trevligt när man gör det.

 7. Åt ingen våffla igår, men bara för att jag inte har något våffeljärn i sommarhuset 🙂 Idag kommer familjen – och våffeljärnet 😀 Så inom de närmsta dagarna har jag också ätit en våffla, eller två! Har tagit in lite ris, det är allt än så länge, men ska sätta fram lite enkelt pynt. Har inte mycket.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: