En rullande vecka

Ännu en vecka har gått, och den här veckan har bjudit på en hel del. Vädret har varit lite växlande men vårkänslorna har väckts till liv. Utemöblerna har kommit fram, och vi har njutit av att vara ute i solen så mycket som möjligt! Vi har varit på en lekträff och både påskpysslat och fixat en ny spaljé till orkidén. Vår lille son har hunnit bli en månad. Vi har fått upp en hylla i hans rum och hans leksakskorgar har också kommit. Sixten lyckades bli instängd i förrådet och jag fick kvalitetstid med en nära vän! Vi har även hunnit med att besikta släp, vaccinera katterna och jag var på vårdcentralen för bedömning av en leverfläck och nu är en remiss skickad till hudkliniken. Så det har varit ganska så full rulle denna vecka.

Men det stannar inte där… Idag testkörde Joakim och Melissa bilen som Joakim har byggt det senaste året. Så mycket tid och jobb han lagt ned, och de flesta delar har han tillverkat själv… Och nu rullar den! För den som vill se så finns det en liten film på min Instagram elinaakangas.

Hur har er vecka varit?

8 thoughts on “En rullande vecka

Add yours

  1. En månad redan!! Gud vad tiden rullar på. Du har haft en flitig vecka. Det jag är mest stolt över är att jag kommit ut i löparspåret två gånger denna vecka. Vädret satte stopp för tredje.
    Kram Kajsa

  2. Det är rätt skönt med dessa veckor när det är full fart då uppskattar man mer de lugna veckorna sen. Det gör iaf jag 🙂

  3. Wow vad mycket ni hunnit med. Vilket vaccin är det katterna har fått? Kanske borde vaccinera vår katt också.
    Häftigt bygge det där och Melissa såg ut att godkänna det hela… såg filmen på instagram

  4. Tiden går verkligen snabbt med dom små 🙂 En månad redan låter som att du varit flitig i veckan och hunnit med ganska mycket 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: