Jeansen på!

Det är en månad sedan Wilhelm föddes, och idag testade jag att ta på mig ett par jeans. Gissa vad – de passade! Det kändes så fräscht att ha på sig någon annat än de mjukis- och träningsbyxor som jag haft den senaste tiden. Jeansen fick även sällskap av en skjorta idag och till och med lite smink.

Och vad var anledningen till denna uppfräschning? Jo, på eftermiddagen åkte jag och Wilhelm iväg och träffade Evelina. Som jag saknat att sitta och prata med henne, men som alltid springer tiden iväg. Vips så har vi suttit och pratat om allt mellan himmel och jord i nästan fyra timmar. Jag har alltid ett leende på läpparna när jag träffat henne, alla behöver ha en sådan vän ❤️

Wilhelm skötte sig utmärkt. Melissa och Joakim har hängt i garaget och byggt bil. En riktigt bra lördag helt enkelt! Hur har er lördag varit?;

16 thoughts on “Jeansen på!

Add yours

  1. Låter som ni hade en mysig lördag 😊 härligt att bara kunna åka och träffa en vän och bara sitta och prata en stund. Vad skönt att du kom indian jeans igen 😊 jag har jobbat kväll idag

  2. Man mår direkt så mycket bättre då mjukisbyxorna åker av, och man får klä sig lite mer “normalt” Även lite smink gör att man känner sig så mycket fräschare. Viktigt att få prata av sig ibland,

  3. Lördagen var helt ok. Vi var med på en ny skräpdykning, hittade en hagelbössa i vattnet som polisen kom och hämtade 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: