En månad gammal

Tänk att det redan gått en månad sedan vi fick träffa vår lille son för första gången. Han är en riktig charmör, gillar att skvallra med sina pingvinkompisar och är så snäll som låter oss sova på nätterna. Man märker hur han växer och utvecklas, vilket är underbart att få vara med om♥️

Vardagen har verkligen kastats om efter att han kom och vi har hittat vårt sätt att få det att fungera. Den här månaden som gått har varit lite av en bergochdalbana. Att vara tvåbarnförälder är stor skillnad mot att bara ha ett barn. Ena stunden är allt perfekt och man bara njuter av tillvaron och i nästa stund är man totalt slutkörd, känner att man inte räcker till och det enda man vill bara ligga ihopkurad i soffan och gråta (vilket jag gjorde igår ikväll). Men vad är det man säger – ordning är för dem som inte kan hantera kaos. Och jag kan säga att det är kaos här hemma emellanåt, men det är vårt kaos och i slutändan så är allt bra ändå. Jag älskar vår nya vardag och våra två barn även om jag i vissa stunder bara vill sätta mig på ett flyg och resa långt härifrån. Men jag vet att jag skulle sakna dem och kaoset så fort jag gått utanför dörren ♥️

14 thoughts on “En månad gammal

Add yours

  1. En månad redan??? Vad hände där? Tycker det känns som om det var förra veckan jag satt här och väntade på att ni skulle få bebis. Vissa dagar är bara totalt kaos, men det blir bra det med.

  2. Redan en månad. Oj vad tiden har sprungit förbi. Vad härligt att ni får sova om nätterna 😊. Ja han har mycket att prata med sina vänner om 😂. Söt han är

  3. Fullständigt naturligt att längta bort i bland men också att ha det lite kaotiskt. Vi skaffade våra gemensamma barn med 1,5 års åldersskillnad. Jag ville ha båda små samtidigt så att den delen var gjord. Jag är nog ingen supermamma egentligen men det har fungerat men jag klarar också att leva i kaos.
    Jag kan dock inte fatta att det redan har gått en hel månad. Den där sista tiden innan han kom kändes ju så lång

  4. Oj, redan en månad!?! Ja, den där känslan att man bara vill bryta ihop får vi nog alla ibland. Och det är ju lite befriande på något sätt att gråta och få ur sig allt. Det brukar kännas lite lättare efteråt.

  5. Vilken liten sötnos ni har. Kan tänka mig att livet är annorlunda som tvåbarnsförälder. Hade mer än gärna fått fler små bebisar 🥰

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: