Tavlor av Kangas kreativa

För ett litet tag sedan fick vi en tavla till Wilhems rum. Jag bad min bror att rita den precis som han ritade tavlan av Nalle Puh i Melissas rum. Så den här tavlan skulle självklart var i liknande stil men denna gången bad jag om en räv, och det blev så bra! 😍

Min bror och hans fru är hobbykonstnärer och driver tillsammans Kangas kreativa . Min bror ritar/ målar med olika typer av pennor, kol, akvareller och gör en mängd olika motiv. Hans fru håller på med fluid och acrylic art vilket skapar abstrakta målningar. Hon håller även endagarskurser i detta på Folkuniversitetet i Jönköping. Så om du bor i närheten och vill leka med färger och skapa häftiga målningar tycker jag definitivt du ska gå på en kurs!

Kolla gärna in på deras Instagram Kangaskreativa för att se mer av deras arbeten! Det går även beställa tavlor av dem om man vill 😊

10 thoughts on “Tavlor av Kangas kreativa

Add yours

  1. Wow Vad fin tavla – och så duktiga de är, var förstås tvungen att gå in och kolla på deras instagramsida…jag som inte är det minsta konstnärlig blir djupt imponerad

  2. Vilka fina tavlor.
    Räven är verkligen fin och det blir så speciellt när någon nära skapar något personligt ❤

  3. Så fint, Önskar så att jag hade en liten tendens åt det kreativa hållet, men inte. Är alltid så avundsjuk på de som kan,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d