Glad påsk

Hoppas att ni haft en bra början på påsken!
Den här påsken håller vi oss här hemma. Det är faktiskt rätt skönt att bara ta det lugnt, pyssla lite här hemma och göra det som faller oss in. Det kommer bli lite trädgårdsarbete om vädret tillåter, Joakim kommer hänga lite i garaget och jag tänker göra klart korrektionsläsningen av mitt manus så jag påbörja redigering nummer 7! Det kommer också bli en hel del familjetid där vi bara ska umgås och ha det mysigt.
Men självklart vidhåller vi lite påsktraditioner också.
Melissa får ett påskägg med två av hennes favoritfrukter i, och lite såpbubblor. Tror det kommer bli riktigt uppskattat med en liten äggjakt sen när hon och Joakim kommer hem efter en liten tur.

Eftersom det är påskafton idag så lyxar vi till det ordentligt med anka, hasselbackspotatis och grönpepparsås till kvällen. Imorgon kommer Joakims föräldrar hit och vi kör ett enkelt påskbord med några klassiker. Jag ska även ge mig på att testa göra en citronmarängpaj, vi får se hur det går😊
Vad gör ni nu i påsk?

10 thoughts on “Glad påsk

Add yours

  1. Påskäggen är så viktiga 🙂 Köpte till alla mina barnbarn och igår då vi kikade upp hos yngsta dottern visade sessan allt hon fått. Färg till håret, nagellack och massa hårspännen. Lite godis också.

  2. Jo men det är väll gött o bara vara lite med familjen o bara ta dagen som kommer

  3. Vi håller oss också hemma, äter lite påskmat och godis. Jag har lagt lite tid på att plugga och skriva eftersom sambon jobbar på dagarna hela påskhelgen. Så ett väldigt Coronasäkert påskfirande i år. 🙂

  4. Skönt att ha en lugn påsk. Här hade vi stora dottern med sin lilla familj hemma pä påskbrunch. Så det blev mycket gosade av barnbarnet.Sen cyklade vi över till ett par vänner för lite snack halva natten igenom.
    Idag blir det att hjälpa svärmor.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d