“Enkelt” påskbord

Idag blev det påskfirande även här. Joakims föräldrar kom upp och vi gjorde ett påskbord tillsammans. Tanken var att det skulle bli ett enkelt påskbord men vips så fanns det en hel del att äta! Gott var det, och som vanligt så finns det en del rester att äta framöver. Melissas favorit på påskbordet – brieosten! Det hade jag inte tippat. Till efterrätt blev det en citronmarängpaj. Det var första gången jag gjorde en och det blev ett ihoplock av två olika recept. Men gott blev det!

Barnen fick även varsin liten påskpåse med leksaker och kycklingar. Dagen har även bjudit på sol så vi har varit på promenad och ordnat i slänten. Jag fick hjälp att rensa ogräs av Melissa så nu är vi redo att börja så ängsblommorna som vi köpte i måndags.

Hoppas att ni har haft en bra söndag!

13 thoughts on ““Enkelt” påskbord

Add yours

  1. Så lätt att det blir alldeles för mycket. Mitt barnbarn älskar starka ostar. Vi var på Falbygdens ost med henne för ett år sen och fick provsmaka, Ju starkare, ju mer åt hon 🙂

  2. Min minsta älskar all ost, hon är en riktig liten finsmakare ibland, och ostsort efter ostsort slinker ner med ett förtjust smaskande & nam-nam..Så mysigt med påskfirande & massa gott att äta

  3. Det e ju gött när det blir massa mat över . Och maten såg väldigt god ut 😍

  4. Ha ha, det händer ofta när vi gör något enkelt – att det blir ändå väldigt mycket i slutändan – Melissa har bra smak tycker jag. Brieost är ju så gott. Citronmarängpaj låter gott. Jag brukar också blanda olika recept.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d