Där försvann håret…

Okej, inte allt hår men cirka 20 centimeter. Sist jag var hos en frisör så väntade jag Melissa, ja det säger ju en hel del. Jag har länge funderat på vad jag vill göra med mitt hår och tillslut bestämt mig att köra på en kortare frisyr. Himmelsby spa ligger bara några kilometer ifrån oss och de har byggt ut så de numera även har frisör så jag tänkte att skulle prova det och slippa åka in till stan. Har inte varit på Himmelsby sen de byggde om, men wow så fint det blivit därinne! Hon som klippte mig var så duktig och förstod precis hur jag ville ha mitt hår och kom även med förslag på vad hon trodde skulle passa – sånt uppskattar jag då jag är kass på hår!

I över en timme blev jag ompysslad med tvätt, hårbottensmassage och klippning. Och jag som brukar ha svårt att småprata med frisörer tyckte att det var riktigt trevligt att prata och bjöd på sig själv. Tack till Wilhelm som sov hela tiden så jag fick njuta ordentligt!

Och resultatet? Jag är sååå nöjd! Älskar längden och det kommer bli så skönt att slippa allt trassel. Och ärligt talat känner jag mig riktigt snygg i det. Ni ser ju själva skillnaden – tänk att bilderna är tagna samma dag! Det långa, tunga håret som bara trasslade sig är borta, och nu är det luftigt och kräver inte lika mycket skötsel.

Jag tänkte att jag skulle köra på Kamillas och Madelenas fredags FFF. Så mitt fokus var självklart klippningen. Min present blev denna volymspray för enkel styling av min nya frisyr.

Och fredagsfikat kommer bli en portion av den krämiga chokladpuddingen som jag och Melissa gjorde igår. Men den får vänta tills Joakim hem så hela familjen kan mysa och njuta tillsammans,

Nu ska jag njuta av lite bebismys och packa väskorna medan Melissa sover efter en långpromenad. Självklart ska vi även ladda inför helgens alla härligheter. Har ni några helgplaner?

15 thoughts on “Där försvann håret…

Add yours

 1. Åh så skönt att gå till frisören och bli ompysslad! Håret blev jättefint! Jag får väl erkänna att det var nog ännu längre sen jag var hos frisören. Minns inte ens när det var!🙈😆

 2. Visst va det skönt att bli av med det långa =) och att det kändes som 10 kg lättare =).. Tror vi hade lika långt innan och lika långt nu =)..Det blev jättefint och du passade i den längden =)

 3. Snyggt! Jag har också varit hos frissan idag men mitt blev något kortare än ditt. Haha
  FFF hmm det kanske man skulle haka på. Tåls helt klart att tänka på iaf.
  Inga planer för helgen och det är så skönt.

 4. Så snyggt ❤ Skönt att förändra lite och mysigt att bli ompysslad. Perfekt att lyxa till det med besök på salong en fredag. Trevlig helg ❤

 5. Wow så snyggt det blev, förstår att du är nöjd för det är verkligen supersnyggt! Skönt att Wilhelm sov hela tiden så du fick lite tid på dig att njuta av att bli ompysslad – det är du värd

 6. Så snyggt det blev. Visst är det skönt att få klippa sig lite? Gör så mycket och man mår så bra efteråt. Kul att du hoppade på vår FFF

 7. Så härligt o få gå till frisören det kan ju även va en avslappnad grej att göra. Det blev väldigt fint 🙂 jag har heller inte vart hos frissan på två år

 8. Härligt att få fixa håret och en ny frisyr är ju verkligen behövligt när man varit föräldraledig, man hinner liksom inte med sig själv alltid med de små som tar mycket tid..Blev fint

 9. Det är jättefint på dig! Jag har alltid klippt av håret efter jag fått barn. Tycker att håret alltid blir så dåligt efter.

 10. åh va fint! De klär dig jättebra! Jag klipper också av mig håret ibland och just där och då älskar jag det – men sen när jag märker hur lång tid de tar att växa ut igen så ångrar jag mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: