Utelunch, kusinlek och grävning

Idag åkte vi ned till mina föräldrar utanför Jönköping. Min ena bror, hans fru och son var också där så barnen kunde få leka och vi vuxna träffas lite. Min farmor dök också upp och det är så kul att få träffa henne igen då det var längesen sist. Strax innan lunch lämnade jag och Joakim för att åka in till Jönköping. Vi tänkte passa på att fira vår bröllopsdag som är nästa vecka. Vi gick en sväng nere på stan och åt lunch på Kajen 23 – riktigt gott! Mätta och belåtna så bestämde vi oss för att vi skulle köpa med oss fika och hitta något mysigt ställe att sitta på. Vi åkte förbi stället vi fotades på och tittade på alla vitsippor, åkte bland gårdar ute på landet och drömde oss bort om ett hus på landet, tog en sväng förbi kyrkan vi vigdes i och tillslut kom vi på ett lämpligt ställe att fika på. Med utsikt över Vättern satt vi nog i 5 minuter och åt varsin kolagrotta. Det blåste så kallt! Och när det började snö vände vi tillbaka till bilen och tog våra biskvier på vägen tillbaka till mina föräldrar. Även om det inte blev riktigt som vi tänkt så njöt vi av varenda sekund. Få prata utan avbrott, bara fokusera på varandra och göra det som föll oss in.

Vi har även hjälpt till att gräva ett hål för ett träd som mina föräldrar ska plantera. Barnen fick självklart hjälpa till och gräva i jordhögarna.

Det var två riktigt trötta barn efter dagen, och Melissa somnade i min famn vid kvällsmaten. Nu är min pappa, farmor och Joakim ute och gör fixar det sista inför plantering av trädet.

Hoppas ni haft en bra lördag

13 thoughts on “Utelunch, kusinlek och grävning

Add yours

  1. Låter ju som en super härlig dag ni har haft vad mysigt att fira bröllopsdagen lite tidigare kul att träffa din farmor med 😊

  2. Vilken mysig dag ni fick. Känner att jag måste ut härifrån snart, och göra lite saker. Att fira bröllopsdag är aldrig fel, Gott med utemat.

  3. Det låter som en kanondag som innehöll allt. Grattis till er båda lite i förskott. Härligt att ha träd i trädgården som man själv planterar och får se växa upp

  4. Va härligt att ni var i min lilla stad 🙂 det är kul att göra sånna utflykter o bara få drömma bort sej ibland

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d