En liten kik i bokhyllan

Nu är även denna vecka slut. Vi började dagen med långfrukost hos mina föräldrar tillsammans med min farmor som också sov över. Sen åkte vi vidare till ett vänpar till oss som vi inte träffat sen sommaren. Det blev en promenad, lunch och en massa prat innan vi begav oss hemåt. Så mysigt och kul att få träffa dem igen.

Passade på att kolla lite snabbt i mina föräldrars bokhylla och lånade med mig fyra böcker hem, lite spänning och feel good. Det var riktigt längesen jag läste feel good så det är dags för det nu. Har ni läst någon av böckerna?

Innan jag tar i itu med dem böckerna har jag två böcker av Sarah J. Maas att läsa. Det finns inte så hemskt mycket tid till att läsa just nu men jag tar de små tillfällena som kommer.

13 thoughts on “En liten kik i bokhyllan

Add yours

  1. Feelgood är det ända jag klarar av just nu. Vill inte tänka 🙂 Härlig dag ni fick och få umgås med vänner är aldrig fel.

  2. Låter så mysigt med långfrukost hos föräldrarna. Kul att hitta lite nya böcker att läsa också. Det hittar jag också varje gång jag besöker mina föräldrar.

  3. Haar inte läst någon av de böckerna så kan inte säga något om dem..men även jag var hemma och kikade i min mors bokhylla och tog med mig lite böcker jag också…alltid spännande med nya böcker

  4. Har lyssnat på andra böcker av Jenny Colgan, men inte just den. Gone girl har jag sett på Netflix men just nu kan jag absolut inte komma ihåg hur den slutade, ha ha!

  5. Bokhandeln runt hörnet läste jag klart igår och har påbörjat tvåan. Karin brunk holmqvist är min favoritförfattare och har hennes böcker. Love it. Har du läst Potensgivarna? Sjukt rolig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: