Veckoplaner och 10 frågor

Ny vecka och för denna veckan finns det ändå en del planer – återbesök på kvinnokliniken, lite jobb, träning, vår bröllopsdag och Kolmården står bland annat på schemat. Förhoppningsvis är vädret så pass skönt så att det blir en del planering också, man kan ju alltid hoppas. Det kliar i mina fingrar just nu att påbörja ännu en redigering av manuset jag arbetar på, men har sagt till mig själv att jag gör vänta lite till så nu är det läsa andra böcker som gäller för att inte bli tokig! Har ni några speciella planer för veckan?

Jag hakar på Madelenas utmaning – 100 frågor på 10 dagar. Idag är det de första 10 frågorna som handlar om mig.

Vad heter du? – Elina, ett lite ovanligare namn som passar mig perfekt!

Hur gammal är du? Fyller 27 i september

Vart bor du? I Nykil, ett litet samhälle/by strax utanför Linköping. Men kommer från ett samhälle utanför Jönköping.

Hur bor du? I en nybyggd enplansvilla som vi själva både ritat och byggt, med utsikt över skogen bakom.

Hur ser din familj ut? Min man Joakim och våra två barn – Melissa, två år och Wilhelm, 2 månader.

Har du något husdjur? Två katter. Sixten och Bamako som är två riktiga original.

Vad jobbar du med? Jag är biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi, jobbar på nuklearmedicin på fysiologiska kliniken i Linköping. Kort sagt så jobbar jag med diagnostik där radioaktiva isotoper injiceras i patienter och sedan tar vi bilder för att bedöma olika organs funktioner. Vi möter människor i alla åldrar och skeden i livet. Jag har även ett eget företag som frilansande skribent.

Är du pedant eller mer slarvig? En blandning, det beror på vad saken gäller. Tycker om att ha ordning omkring mig, men är inte den som springer runt och städar konstant. Men man kan definitivt säga att jag är mer åt det pedantiska hållet, även om Joakim är mer pedantisk än vad jag är – så jag behöver inte vara så värst pedantisk av mig.

Vad är det bästa att bo där du bor? Att det är på landet men ändå nära till stan. Varken jag eller Joakim skulle klara av att bo inne i stan, vi tycker om att ha plats omkring oss och tycker det är jobbigt med mycket folk.

Vilket rum trivs du bäst i? Just nu är det vardagsrummet. Det är en central del i vårt hus och det blir samlingspunkten i huset tillsammans med köket. Men jag skulle gärna vilja ha ett eget kontor med ett bibliotek för då hade jag verkligen trivts som fisken i vattnet.

Får ni något bättre grepp om mig av frågorna?

14 thoughts on “Veckoplaner och 10 frågor

Add yours

  1. Vad roligt att läsa mer om dig, samt så kul att höra även också vad du jobbar med. Jag är nog också varken eller men mer åt det pedantiska, men kan slarva till ibland med

  2. Så roligt att få läsa mer om dig. Man får helt klart en annan bild av personen bakom. Hoppas du fortsätter och svarar på mina frågor.

  3. Mysigt med Kolmården. Längesen jag var där nu men det är mysigt att gå runt där. Kul att du hakade på listan. Jag tänkte också göra der. Kul att få veta mer om dig ❤

  4. Vad roligt att du också hoppade på utmaningen! Kul att få veta lite mer, jag hade tex ingen aning om vad du jobbar med förutom ditt skrivande! Så intressant!
    Håller just nu på att förklara för snickarna hur jag vill ha min inbyggda bokhylla i vårt kontor i sommarhuset 🙂 Tanken är att jag ska flytta dit alla mina böcker. På ritningen till huset står det faktiskt bibliotek, så då är det klart att det ska fyllas med böcker!

  5. Men gud vad kul att man får läsa lite fakta om dej älskar sådana här inlägg då man får veta mer om bloggaren 😊

  6. det är skönt när man får gjort saker o ting. och hoppas att det blir så för dej denna vecka. jag hade massa planer men pgrav att feber håller på att bryta ut nu så blir det ev att ställa in allt man skulle göra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d