10 frågor – del 2

Fortsätter på Maddes utmaning, så här kommer del två!

Yin eller yang? Oj, det här kändes svårt! Yin är den mer passiva och kvinnliga urkraften som symboliserar jorden och månen. Yang är aktiv och den manliga urkraften som symboliserar solen och himlen. Jag anser mig själv vara lite mer av en aktiv kraft eftersom jag tycker om att få saker att hända men samtidigt så anser jag mig vara mer utav en tiger som symboliseras med Yin än en drake som symboliseras med Yang. Jag älskar sånt som har med naturen att göra så jag får nog säga Yin.

Höst eller vår? Älskar egentligen båda men på helt olika sätt. Men måste jag välja så är det nog våren, då vaknar allt till liv igen efter vintern och man blir så glad av alla vårkänslor!

Sommar eller vinter? Även om vintern kan vara väldigt härlig så länge den inte är blaskig så är sommaren helt klart vinnaren. De ljusa dagarna och kvällarna, värmen och den vackra naturen. De flesta är så mycket gladare på sommaren.

Staden eller landet? När det gäller vart jag vill bo så är det helt klart landet. Skulle aldrig vilja bo mitt i en stad. Men jag semestrar gärna i en stad, går runt och kikar och upplever kulturen. Men jag tycker även om att åka runt, uppleva landsbygden och upptäcka naturen.

Katt eller hund? Jag har alltid varit en kattälskare. Mina föräldrar gav tillslut med sig och köpa mig en katt när jag fyllde sex år, efter att jag tjatat i flera år. Men vi har haft hund tidigare i min familj och just nu längtar jag faktiskt lite efter en hund och diskussionen har kommit upp flera gånger i senaste åren. Men ska vi skaffa hund har vi sagt att det är när vi bor på en gård och när någon av oss kan ha med sig hunden på jobbet.

Film eller serie? Jag är mer för serier just nu. Kan tycka att filmer kan bli lite långdragna, kanske märks att jag är lite av en rastlös själ? Det brukar hända mer i en serie än i en film.

Kaffe eller te? Te! Kommer från en familj av tedrickare. Ingen av mina föräldrar dricker kaffe utan bara te, mina bröder dricker inget av det och min svägerska dricker också te. Tror ni Joakim kände sig ensam som kaffedrickare när han träffade min familj? Nu har han sällskap med min ena brors flickvän som också dricker kaffe. Det är väl jag som är hybriden i familjen med mitt kaffeintag som är ungefär en kopp om året!

Lyssna eller läsa? Läsa, jag har inte riktigt kommit in i det där med ljudböcker. Jag förstår charmen med det, men jag vill gärna fokusera på boken jag läser. Det ska vara en lugn stund och avkoppling för mig. Skulle jag bara sitta still och lyssna så skulle jag få panik och myror i benen, och jag vill inte springa runt och fixa massa saker i huset med en bok i hörlurarna för då kommer jag inte fokusera på boken längre.

Rött eller vitt vin? Vitt tack! Jag har inget emot röda viner längre, det tog ett tag innan jag lärde mig dricka det men jag föredrar vitt. Sen beror det självklart på vad man äter till.

Zeroläsk eller vanlig läsk? Dricker väldigt sällan köpt läsk eller läsk överhuvudtaget. Vi brukar göra egen med vår soda stream om vi vill ha något. Men om jag köper läsk så blir det nog en vanlig. Har inte riktigt fallit för dem där zeroprodukterna.

Nationalpark i Kroatien

14 thoughts on “10 frågor – del 2

Add yours

  1. Håller helt med dig om läsningen. Jag gillar stunden då man läser när man inte kan göra någonting annat än att läsa och försvinna in i berättelsen. Tycker alltid uppläsaren läser för långsamt och jag blir som du, får spring i benen och kan inte alls sitta still. Kul att även du är med i utmaningen <3

  2. Det är verkligen ovanligt med så många tedrickare i samma “familj”! Det brukar vara jag och någon till som dricker te när det är någon typ av socialt sammanhang. Men när jag träffar tjejerna som jag pluggade med på högskolan så är majoriteten tedrickare, bara ett par kaffedrickare och en som inte dricker något av det.

  3. Så många som hoppat på den här utmaningen och det är så otroligt roligt tycker jag. Dels tolkningarna på mina frågor och sen era svar. Ja hund är mysigt och jag saknar det så mycket.

  4. Fysisk bok känner jagmed som en klarvinnare, för annars somnar jag av uppläsarrösten.
    Jag dricker inte heller kaffe och när jag växte upp var vi hälften kaffedrickare och hälften inte. Sambon dricker och jag kokar det.
    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: