Läderbröllop – 3 år som gifta

28 april – vår bröllopsdag!

Tänk att det redan har gått tre år sedan man vaknade den morgonen med ett pirr i kroppen och höga förväntningar på dagen. Sedan vi stod i ett hav av vitsippor och tog våra bröllopsbilder. Och vilken dag det blev! Så avslappnat, underbart, roligt och allt kändes helt rätt!

Så mycket vi hunnit med på dessa tre och det känns om vi varit gifta betydligt längre än så. Det är en helt vanlig onsdag vilket innebär alla vardagsbestyr och även återbesök på kvinnokliniken – håller tummarna att allt ser bra ut! Känner mig stark och mår bra men det är skönt att få det bekräftat. Vi hade barnvakt i lördags och firade vår bröllopsdag lite tidigare med att utelunch och fika. Men vi ska fira med morotsrulltårta som Kajsa på Bland kastruller och vinglas så snällt delat med sig recept på. Alla som har testat den verkar älska den och det tror jag att även vi kommer göra.

Bjuder även på en bild när vi väntar otåligt på att alla gäster ska gå in i kyrkan – tänk att jag fick gifta mig med honom!

Ha en bra onsdag!

8 thoughts on “Läderbröllop – 3 år som gifta

Add yours

  1. Grattis till era tre fantastiska år. Ni har en jättegullig familj. Hoppas att även ni kommer gilla rulltårta…fast det tror jag. Igår tyckte min arbetskamrat att det var ok om jag bjöd på den igen.
    Ha en riktigt fin bröllopsdag
    Kram Kajsa

  2. Grattis på bröllopsdagen! Det viktiga är inte hur man firar, utan ATT man firar på något litet sätt tycker jag 🙂 Hoppas att ni gillade rulltårtan, vi tyckte att den var supergod!

  3. Vad duktig du är och så skönt för barnen att komma ut i friska luften. Bra att ta det lugnt med viktnedgången och att unna sig att äta något extra just vid tillfällen då man vill fira – det är väl så det ska vara.

  4. man måste få äta lite gottigott vid speciella tillfällen. jag gör o xå en viltresa med kost . men jag vågar inte ställa mig på vågen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: