Fritt fram för löpning

Som ni kanske har märkt så har jag onsdagar som invägningsdag och reflektionsdag för min hälsoresa. Idag stannade vågen på 76,1 kg vilket innebär – 0,3 kg från förra veckan. Inte så stor siffra som veckan innan men jag är ändå väldigt nöjd med tanke på veckan som gått. I helgen räknade jag inte några kalorier alls, och eftersom vi firade vår bröllopsdag lite i förtid i lördags så blev det mer mat och sötsaker än vad det egentligen borde. Men jag tänkte ändå på allt jag stoppade i mig och gjorde ett aktivt val, det var inget som slank ned av bara farten och det är jag stolt över! Än så länge är det totalt 1,9 kg ner på tre veckor vilket jag tycker känns sunt.

Idag var det efterkontroll efter förlossningen och såg bra ut. Vilket innebär att jag är redo för att sakta med säkert börja springa igen! Som jag längtat, men jag tänker ta det lugnt nu i början. Min morgonträning håller jag fortfarande i och nu tänker jag även lägga till några fler övningar att alternera mellan. Men det märks att styrkan ökar och det känns så roligt. Det blir fortfarande promenader varje dag och jag upp till mitt stegmål varje dag. Jag har mest satt mitt stegmål för att det motiverar mig att ta den där extra promenaden när jag inte riktigt vet vad jag ska göra, och det är lätt att jämföra mellan olika dagar.

11 thoughts on “Fritt fram för löpning

Add yours

  1. Alla minus är ju minus även hur små de är! Det viktigaste är ju att du kommer igång. Vad skönt att allt såg bra ut efter fölossningen <3

  2. Jag har oxå stegen som en motivation. Blir lite som att man tävlar med sig själv och det är roligt tycker jag.

  3. Det går ju åt rätt håll och allt minus är ett bra minus. Fördelen med att det går sakta är att det är lättare att hålla det, och att hålla ut. Heja dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d